LIFESTYLE

Je li ovo modno vjenčanje godine?

Zavirite u veličanstveno slavlje talijanske modne ikone
modno vjenčanje godine 
Talijanski Capri je netom završenog vikenda bio pod opsadom modnih insajdera. Naime, na prekrasnom se otoku odvijalo modno vjenčanje godine - ono talijanske modne urednice i stilistice Giovanne Battaglie i švedskog agenta za nekretnine Oscara Engleberta.

Modna heroina i street style ikona sudbonosno je da izrekla na čarobnom talijanskom otoku, a ako ste provirili na Instagram ovog vikenda, ono vam nije moglo promaknuti. Produženi stylish vikend započeo je večerom na Piazza Umberto I, na kojoj je elegantna mladenka nosila haljinu s pernatim detaljima s potpisom Alaïe. Vjenčano je slavlje sljedećeg dana pak na raspored donijelo pravu talijansku dekadenciju. Ceremonija se odvijala na svjetioniku Punta Carena, a Giovanna je nosila ekstravagantnu haljinu Alexandera McQueena s ukrašenim korzetom i bogatim šlepom. Prekrasan pogled, profinjen par i elegantni uzvanici osigurali su doista zavidne fotografije koje su svi nesebično dijelili putem društvenih mreža pod hashtagom #gioandoscar.

Vesela se modna ekipa trećeg dana nastavila zabavljati po jahtama, dajući sasvim novo značenje talijanskoj La Dolce Vita...
 
vjenčanje 
vjenčanje 
vjenčanje   vjenčanje 
vjenčanje  vjenčanje vjenčanje  vjenčanje 
vjenčanje vjenčanje vjenčanje 
M.M.
Foto: Instagram
 
Objavljeno: 13.06.2016. u 12:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p