LIFESTYLE

Je li ovo najcool bicikl sezone?

Zlatni model s potpisom tvrtke Martone Cycling Co

-->

Iz dana u dan, poznati dizajnerski brandovi pokazuju nam da bicikli više nisu tek puko prijevozno sredstvo, već sve češće igraju ulogu modnih dodataka, bez kojih danas ne može gotovo niti jedna cool djevojka. Idejom bicikla u službi asesoara pozabavio se bivši partner Marca Jacobsa, Lorenzo Martone, koji je na tržište ove sezone izbacio zlatni bicikl!

Njegova tvrtka Martone Cycling Co inače je lansirana 2012. godine i od tada su njeni bicikli viđeni u posjedu najvećih faca s modne scene. Nadja Bender zaljubila se u crveni model, vremešni Karl Lagerfeld u kolekciju je pospremio čak dva Martone modela, a za zlatni bicikl uopće ne sumnjamo da će vrlo brzo naći svoj put do srca brojnih modnih urednika i stilista.

Ovi bicikli smatraju se unikatima, a grupa europskih dizajnera kreira samo jedan isti model za muškarce i žene. Bicikl je vrlo lagan, njegova rama prepoznatljiva je po svom monokromatskom stilu, a uz to ga krasi i jarko crveni lanac. Cijena je, naravno, prava 'sitnica' i iznosi 1,200 eura.

 

H.B.

photo: Martone

 

Objavljeno: 14.04.2014. u 15:17
Tagovi: bicikl, Martone

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p