KULTURA

Je li ovo najljepši božićni izlog u Zagrebu?

Započela božićna čarolija u knjižari Arkadija
knjižara Arkadija 
petak 04. studenog je u knjižari Arkadija na središnjem zagrebačkom trgu započela prava Božićna čarolija. Snijeg, topla čokolada, borovi od knjiga, Snježna kraljica, kolači i šarene lizalice samo su dio predivne božićne priče koju je pripremila Školska knjiga, a izloge je posebno dizajnirao hvaljeni umjetnik Mario Miše.

Knjižara Arkadija kroz cijeli će mjesec biti pravo mjesto iz bajke, a Školska knjiga za sve je posjetitelje pripremila niz zanimljivih zbivanja - gostovanja pisaca i umjetnika svake subote u prosincu te mnogobrojne radionice za djecu. Djeca će moći uživati u čitanju priča uz Snježnu kraljicu i Djeda Mraza, a odrasli za to vrijeme predahnuti uz čaj ili toplu čokoladu i prolistati knjige.
 
Mario Miše i Ana RadišićMario Miše i Ana Radišić
 
U obilju naslova i uz prigodne popuste svaki će posjetitelji zasigurno pronaći idealan dar za sebe i svoje najdraže, a ljubazno osoblje Arkadije besplatno će zamatati darove ukrasnim papirom. Uživanje u pravom božićnom ugođaju, kušanje zimskih slatkiša i slikanje sa Snježnom kraljicom ili Djedom Mrazom jedinstveni je doživljaj koji ljubitelji knjiga i blagdanskih radosti nikako ne smiju propustiti.
 
knjižara Arkadija 
knjižara Arkadija
 
Božićna čarolija u Arkadiji manifestacija je kojom Školska knjiga u godini 65. obljetnice svojeg postojanja povezuje knjige, vizualnu umjetnost i blagdane. Cijela priča započinje u posebno dizajniranim izlozima koje potpisuje mladi Mario Miše, zapaženi suradnik najprestižnijih svjetskih brendova. On je u izlozima knjižare Arkadija oživio scene iz svijeta poznatih bajki, a mnogi uvaženi gosti uživali su posebno uređenom ambijentu knjižare, također s njegovim potpisom.
 
knjižara Arkadija 
knjižara Arkadija 
 
knjižara Arkadija 
knjižara Arkadija 
knjižara Arkadija
Foto: PR
Objavljeno: 05.12.2015. u 12:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p