KULTURA

Je li ovo najljepši medeni mjesec ikada?

Poznati par s Instagrama ponovno oduševio

murad osmann 
Ako ste listajući svoj Instagram feed počeli sve više i više nailaziti na fotografije djevojaka okrenutih leđima koje svoju snažniju polovicu potežu za ruku, najčešće na divnim, egzotičnim lokacijama, zasigurno znate kako je to trend potekao od prekrasne foto serije #FollowMeTo, koja je proslavila ruskog fotografa Murada Osmanna i njegovu dragu.

U moru predivne travel fotografije koje svakim danom ima sve više, Murad i njegova Natalia istaknuli su se svojom originalnom idejom koja se potom počela nekontrolirano širiti internetskim svemirom. Kroz seriju fotografija u kojima Natalia za ruku vodi Murada prikazali su neke od najljepših svjetskih atrakcija, a projekt im je donio preko 3 milijuna pratitelja na Instagramu, kao i brojne suradnje i poslove.

Kreativan dvojac nedavno je izrekao i svoje sudbonosno da u Moskvi, nakon čega je uslijedio i medeni mjesec koji je, pogađate, popraćen očaravajućim vizualima. Put je započeo u Las Vegasu gdje su sliku okinuli ispred Fontana Bellagio, a nastavio se na rajskim Maldivima. Odgovor na pitanje je li ovo doista najljepši medeni mjesec koji ste vidjeli, potražite na fotografijama u nastavku.
 
murad osmann 
murad osmann  
murad osmann 
murad osmann 
murad osmann 
murad osmann 
murad osmann 
M.M.
Foto: @muradosmann
Objavljeno: 26.07.2015. u 09:51

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p