KULTURA

Jelena Rozga sinoć je imala promociju novog albuma koji je oduševio baš sve!

Večer ispunjena suzama, smijehom i glazbom!

Jelena Rozga predstavila je novi acoustic album 'Minut srca mog'. Okupljeni prijatelji i suradnici sinoć su u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade imali prilike čuti neke od 19 pjesama s albuma - Jeleninih najvećih hitova i najdražih pjesama iz 27 godina karijere - u sasvim novom ruhu.

'To su sve pjesme koje su pronašle mene. Mnogo je divnih pjesama obilježilo moj život, a izabrati one koje će naći mjesto na ovom albumu nisam ni znala ni mogla sama, pa sam poslušala ono što mi u dvadeset i sedam godina karijere nikada nije dalo pogrešan savjet, svoje srce.' ispričala je Rozga. Glazbenicu su sinoć podržali brojni kolege i prijatelji: Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Marko Tolja, Matija Cvek, Ljupka Gojić Mikić, Nika Turković, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Jole, Lejla Filipović, Matea i Bruno Kovačević i brojni drugi.

'Prije 27 godina Tonči je donio kući kazetu i kaže poslušajmo ovo, stavi kazetu i čim je krenula pogledamo se i nasmijemo se. Ta djevojka u glasu je imala i nježnost, i moć, i karizmatičnost i odmah smo rekli - to je to! Od toga je prošlo 27 godina, počela je hodati na prstima, a onda je to preraslo u velike korake i moćan glas.' prisjetila se Vjekoslava Huljić svog prvog susreta s Jeleninim talentom.'Minut srca mog' album je na kojem je Jelena dugo i naporno radila okupivši oko sebe najbolje glazbenike i iznimnog producenta. 'Sretna sam i zahvalna što je na putu stvaranja ovog albuma uz mene bio producent Srđan Sekulović Skansi, ali i što su kroz cijelu moju karijeru u mene vjerovali Vjekoslava i Tonči Huljić. Prepoznavši moj sentiment, darovali su mi ono za što živim, cijeli svijet čarobnih pjesama.'

Album 'Minut srca mog' poslušajte na streaming platformama!

Foto: John Pavlish
Objavljeno: 15.11.2022. u 10:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p