LIFESTYLE

Jesen u znaku elektro synth popa

Stiže nam The Book, album prvijenac hrvatskog glazbenika Dani’ela

Nakon godinu i pol dana rada na albumu, 18. listopada ove godine za svjetsko tržište hrvatski glazbenik Dani'el izdaje album prvijenac na nosaču zvuka pod nazivom "The Book " u licenciranom izdanju za njemačkog nakladnika Conzoom Records.

Conzoom Records koji je poznat po prestižnim izdanjima electro i synth popa te grupe Parralox koja se nedavno našla i na Billboardovoj klupskoj top ljestvici sa svojom obradom singla Creep, grupe Radiohead.

Danielov prijašnji singl "Safe" našao se na stranicama grupe "Depeche Mode" , a video za singl "Sorry" prikazan je na pariškom konzervatoriju kao jedan od spotova koji savršeno spajaju modu, umjetnost i glazbu. Novi singl "Only You" za koji je snimljen i video pod redateljskom palicom modnog fotografa Marka Grubišića, premijerno je predstavljen na Youtubeui VEVU. Glavnu žensku ulogu preuzela je Darija Papst, a make up je djelo Saše Jokovića.

Album "Book" moći će se ekskluzivno preslušati na prerelease partyu u Sonus Artu na petak 13. u 19 sati te pogledati dokumentarni film 'Behind The Scenes - Track by Track'.

 

Photo: Marko Grubišić

 

Objavljeno: 07.09.2013. u 21:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p