LIFESTYLE

Jessie Ware se vratila s lijepim novim singlom

Poslušajte 'Midnight'
jessie ware
N
akon svjetske radijske premijere na BBC Radio 1, svjetlo dana konačno je ugledao novi singl talentirane i nagrađivane britanske glazbenice Jessie Ware – naslova Midnight, pjesma je hrvatskim fanovima dostupna kako u radijskom eteru, tako i u digitalnom obliku, putem Deezera i Google Playja.

Miljenica hrvatske publike novi singl predstavlja nakon dvogodišnje studijske pauze i njime nam ujedno najavljuje i svoj treći studijski album! Pjesmu supotpisuju Kiah Victoria, Jordan Thomas i Carrius Gold, troje mladih i talentiranih londoskih tekstopisaca, dok su za produkciju zaslužni Carrius Gold i Pop Wansel (Rihanna, Alicia Keys, Nicki Minaj).

Iako još nije otkriven točan datum izlaska novog albuma, najavljeno je kako bi trebao biti objavljen do kraja ove godine. Na novom albumu Jessie je surađivala s glazbenim imenima kao što su Felix i Hugo White (The Maccabees), Kid Harpoon, Ed Sheeran te njen dugogodišnji suradnik i prijatelj Benny Blanco. Kako je i sama otkrila u nekolicini intervjua novijeg datuma, novi album donosi niz pjesama koje se bave temama obitelji, ljubavi, burnih odnosa te majčinstva. Novo izdanje naslijedit će album Tough Love, iz 2014.

jessie ware
Osim novog singla i prednajave albuma, Jessie Ware je s fanovima podijelila i vijest kako će početkom rujna održati čak 4 koncerta u londonskom Islington Assembly Hall, 4., 5., 7. i 8. rujna.


Foto: Universal Music Group
Objavljeno: 28.07.2017. u 10:44
Tagovi: glazba, jessie ware

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p