KULTURA

Jeste li pogledali trailer za potpuno drugačiju Malu sirenu koji je ponovno izazvao reakcije?

Disney spektakl uskoro gledamo u kinima!

Neke Disneyeve filmske adaptacije su manje, a neke više uspješne, no činjenica je da uvijek privuku mnogo pažnje. Ništa drugačije nije bilo na s filmskom adaptacijom Male sirene koja je izazvala mnoge reakcije u javnosti. S jedne strane optužujući Disney za “woke” trend, dok je s druge strane Halle Bailey u glavnoj ulozi oduševila mnoge.

Tijekom 95. Dodjele Oscara premijerno je prikazan službeni trailer za Malu sirenu koju ćemo i u hrvatskim kinima gledati od kraja svibnja. Teaser za trailer objavljen je još u studenom prošle godine, a nakon nekoliko mjeseci u kadrovima službene najave imamo priliku vidjeti svu raskoš ove adaptacije. Prvo što se može primijetiti je da Melissa McCarthy izgleda odlično u ulozi Ursule, kao i ostatak glumačke postave koju čine Jonah Hauer-King, Javier Bardem i naravno Halle Bailey.

Fanovi nisu zadovoljni ovim detaljem!

Ipak, i ovoga puta Mala sirena je izazvala nezadovoljstvo nekih obožavatelja. Povela se rasprava o tome kako su prikazani Arielini najbolji prijatelji i pomagači tijekom cijele avanture – rak Sebastian i ribica Flounder. U animiranoj verziji ova dva lika su neizostavan dio priče o Maloj sireni, sudeći po trailer i službenom posteru, Sebastian i Flounder nisu personificirani i čini se da neće imati nikakve posebne uloge u radnji što je razočaralo mnoge obožavatelja. Na TikTok-u se već dijele videi koji ukazuju na to da će dva neizostavna lika u ovoj filmskoj adaptaciji biti samo životinjice. U nastavku možete pogledati službeni trailer.

@juliaq_____ IDK WHO TF THAT IS #greenscreen #thelittlemermaid #littlemermaid #disney #flounder ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey
Foto: Instagram, YouTube, TikTok, IMDB
Objavljeno: 15.03.2023. u 16:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p