LIFESTYLE

Jeste li probali...

...izraditi jedinstvene t-shirtice dok bojate zidove?

Sjećate se onih sitnih nezgoda koje vas prate dok sami pokušavate obojati zidove vašeg doma? Kapljice su posvuda, boje ima osim na zidovima i na vašem licu, kosi, novom laminatu kojeg ste slabo zaštitili, ali i na vašoj majici i hlačama.

 

Mnogi su umjetnici i dizajneri upravo ove nezgode probali prebaciti u formu dizajnerskog rješenja kada su proizveli posve unikatne majice i hlače s otiskom ruku te mrljama od boje i kreča.

Alexander McQueen, koji se oduvijek volio igrati bojama, jedan je od tih majstora koji uvijek traže nešto novo, drugačije i unikatnije. Kako bismo vam sugerirali razne ideje kojima možete iskoristiti staru i pohabanu odjeću koju više ne nosite, savjerujemo vam da se poigrati bojama.

 

Ukoliko ste upravo u bojanju ormara, klupica ili raznih komoda za vaš dom, slobodno odjenite običnu t-shirticu i naslonite se na pokućstvo. Budite bez brige, forme koje će nastati neće vas razočarati. Otisnite svoje ruke uprljane bojom na hlače ili cipele i eto - imate unikatan dizajnerski komad bez da ste pritom ostavili brdo novca za nešto što već izgleda staro i uništeno.

Zabavno je igrati se modom, pogotovo kada je ovako jeftino i jednostavno...

Marko Banjavčić

Objavljeno: 12.11.2011. u 18:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p