KULTURA

Jeste li spremni za ‘Breaking Bad’ reunion?

Vijest o kojoj se ne prestaje pričati!

Postoje te neke serije koje jednostavno ostave traga i postanu kultne, a Breaking Bad definitivno je jedna od takvih. Naime, riječ je o seriji koja je svjetlo dana ugledala sad već davne 2008. godine, a koja od tada ne prestaje oduševljavati. Iako je prošlo puno godina, njena popularnost i status jedne od najboljih serija ikada ne jenjava, stoga je vijest o potencijalnom reunionu nešto o čemu smo ipak podijeljenog mišljenja!

Reunioni kultnih serija ili filmova posljednjih godina postali su toliko učestali da nas više i ne šokiraju, ali ipak postoje ti neki naslovi u koje ne volimo da se ‘dira’. Breaking Bad je doista spektakularna serija s početkom i krajem, stoga se ne možemo ne zapitati čemu raditi reunion i u kojem smjeru će isti biti napravljen? Zasad je riječ o nagađanjima, ali već neko vrijeme kruži vijest o tome kako će biti snimljen Breaking Bad film, a sada se spekulira i o nastavku serije.

Jedna od najutjecajnijih serija završila je 2013., no ostala je stalan gost na brojnim TV programima te je i dalje jedna od najgledanijih na popularnim streaming servisima. Kreatori serije danas imaju sasvim novo viđenje kultnih likova, a kako ih prikazati u nekom novom viđenju serije ili filma - otvara mogućnost razočarenja publike. Tome može pridonijeti i činjenica da je Breaking Bad serija s prepoznatljivom estetikom, odnosno vizualnim identitetom, a tu je i jedan od najboljih soundtrackova ikada snimljenih. Također, serija je imala i istančanu notu humora unatoč dramatičnoj priči, stoga moramo priznati da ne znamo na koji način napraviti reunion koji neće niti flop! Ipak, s Hollywoodom se nikad ne zna, osim da gdje ima dima, ima i vatre, pa jedino što preostaje je pričekati hoće li ovaj reunion zaista i ostvariti!

Foto:
Objavljeno: 20.01.2023. u 15:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p