KULTURA

Jeste li već pogledali Netflixov novi film o ‘Lutheru’ o kojem se ovih dana ne prestaje pričati?

Nastavak priče koja je oduševila gledatelje diljem svijeta!
Obožavatelji krimi serija posljednjih su nekoliko sezona uživali u priči o Lutheru - brilijantnom londonskom policijskom detektivu koji gledatelje vodi u pravu avanturu prepunu zločina, strasti i neočekivanih obrata. Iako je serija završila s prikazivanjem, priča još uvijek nije završila, a svoj je nastavak dobila u obliku filma koji je nedavno stigao na Netflix i sasvim očekivano zauzeo prvo mjesto na ljestvici najgledanijih filmova u regiji!

Film naslova  “Luther: The Fallen Sun” kriminalistički je film o Johnu Lutheru koji se baca u lov na opasnog, serijskog ubojicu. "Progonjen neriješenim ubojstvom, briljantni, ali osramoćeni londonski policijski detektiv John Luther bježi iz zatvora kako bi ulovio sadističkog serijskog ubojicu" — stoji u službenom Netflixovom opisu. John Luther i Odette Raine glavni su inspektori koji zajedno rade na pronalaženju Davida Robeyja - cyber manijaka koji upravlja uvrnutom "crvenom sobom, a koja širi nasilje po cijelom svijetu. John Luther i Odette Raine odlaze u Estoniju pronaći Davida, a kada pronađu "crvenu sobu", shvaćaju da je David svoj opaki plan podignuo na jednu sasvim novu, prilično osobnu razinu za naše junake…

Sjajna glumačka postava

Osim Idisa Elbe u ulozi Luthera, u filmu također glume Cynthia Erivo, Andy Serkis i Dermot Crowley, koji se vraća kao Martin Schenk, a više detalja o nastavku ove priče koju smo jedva dočekali otkrijte u traileru:
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 19.03.2023. u 10:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p