KULTURA

Još jedno sjajno izdanje Sonus festivala je iza nas

Kako je bilo na festivalu kojeg obožavaju izvođači i posjetitelji?

sonus 
Nekoliko desetaka tisuća ljudi od nedjelje do petka zabavljali su se na ovogodišnjem Sonusu. Ni kiša koja je neumorno padala dva dana nije uspjela raspoložene partijanere iz cijeloga svijeta spriječiti da dođu poslušati nastupe svojih omiljenih DJ-a i zabave se od popodnevnih do ranih jutarnji sati na plaži Zrće na otoku Pagu. U pet dana i pet noći festivala, više od 70 DJ-a nastupilo je u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso te na partyjima na brodu.

Nastupile su sve najveće zvijezde elektronske scene: Richie Hawtin, Dixon, Loco Dice, Joseph Capriati, John Digweed, Marco Carola, Sven Vath, Luciano, Tale Of Us, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Rhadoo, Pan-Pot, Matador, Martin Buttrich, Guy Gerber, Ame, Jamie Jones, Apollonia, Valentino Kanzyani, Guti, Zip, Len Faki, Nic Fanciulli, Monika Kruse i još mnogi drugi.. Od domaćih snaga nastupili su Marina Karamarko, Mariano Mateljan, Felver, Sergej Snooze, Mimi, Labud, Jan Kinčl Zero i Homeboy.
    
sonus 
sonus 
 
sonus 
Vatromet je bio iznenadjenje za zadnji dan festivala, a after party s Ricardom Villalobosom, Sonjom Moonear, Zipom i ostalom postavkom Club Der Visionarea obilježio cijeli petak. Sonus je definitivno festival za kojeg ni artisti ni posjetitelji ne žele da završi...
  
sonus 
 
sonus   
sonus
 
sonus 
sonus 
sonus 
sonus 
sonus 
sonus 
sonus 
Foto: PR
Objavljeno: 24.08.2015. u 14:08

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p