LIFESTYLE

Kako će zvučati nedjelja u Swanky Monkey Gardenu?

Playlista za vikend by Roller Boogie Vinyl, Fashion & Food Fair

roller boogie vinyl fashion food fair 
Svega nas jedan dan dijeli od prvog u nizu događanja u sklopu Roller Boogie Vinyl, Fashion & Food Fair festivala koji će se održavati tijekom ljetnih mjeseci te će objediniti glazbu, modu i hranu. Prvo okupljanje nastupa sutra, 5. lipnja 2016., i to od 15 do 23 sata na novotvorenoj terasi Swanky Monkey Garden u sklopu Hostela Swanky Mint, a ono što posjetitelji mogu očekivati jest fuzija dobrog zvuka, fine hrane i trendi odjeće. 

Za hranu će se tako pobrinuti Luka Nižetić koji će ovogodišnje specijalitete komiškog restorana Fabrika spremati u osunčanom zagrebačkom vrtu. Žedni će na raspolaganju imati sjajno domaće Visibaba Pivo, dok će oni željni mode moći probrati koji cool komad s potpisom Burek by Pytzek. Specijalno za ovu prigodu Jogarde će pak prebrati bisere iz bon tona i izložiti na sajmu, a dodatno će se u karizmatičnom i uvijek zabavnom Swanky Monkey Gardenu uživati na ležaljkama domaćeg brenda Hemmes (Hammock by Vans). Ambasadorice Nataša Janjić, Petra Nižetić, Ana Maras Harmander, Iva Mihalić i Larisa Navojec pobrinut će se da raspoloženje bude na nivou, a svi koji navrate moći će preslušavati i ploče na gramofonima i odabrati one najbolje za sebe.
 
Swanky Monkey Garden 
Swanky Monkey Garden 
Swanky Monkey Garden
Kad je pak riječ o glazbi, odabrano društvo sastavljeno od Alena S, Werfta, Marija Novaka & hrwo E-a osigurat će savršeni soundtrack za prvi u nizu Roller Boogie Vinyl, Fashion & Food Fair. Kako bi se ubacili u pravo raspoloženje i zaplesali dok iščekujemo nedjelju u Swankyju, donosimo vam selekciju spomenutih domaćih DJ-eva koju slobodno pojačajte do maksimuma i spremite se za dobru zabavu u najzabavnijem vrtu u gradu.
 
U slučaju da sajam nećete moći posjetiti, zabavu možete pratiti putem Live Streama iz kućnih fotelja.
    

  
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 04.06.2016. u 17:18
Tagovi: Zagreb

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p