KULTURA

Kako hollywoodske zvijezde izgledaju bez šminke?

Poznate glumice i glumci ogolili svoja lica za editorijal W magazina
Iako smo ih uglavnom navikli viđati u maksimalno uglađenim izdanjima, poznate hollywoodske glumice i glumci u novom su editorijalu W magazina pokazali kako su i oni samo obični ljudi. Urednica izdanja Lynn Hirschberg okupila je ukupno 33 trenutno najeksponiranije filmske zvijezde i postavila ih pred objektiv provokativnog Juergena Tellera, fotografa koji je i ovog puta isporučio prilično sirov i sasvim realan materijal.

Njegova ideja bila je 'kidnapirati' glumice i glumce, odvesti ih na nepoznatu lokaciju i fotografirati nekoliko sati - bez urednika, njihovih publicista, frizerskih stilista ili vizažista na setu snimanja.

Isto mu je pošlo za rukom, a dobivene fotke svjetlosnim su godinama udaljene od onoga što najčešće viđamo u modnim magazinima. Kristen Stewart, Naomi Watts, Rachel Weisz i mnoge druge glumice pozirale su bez trunke šminke na svojim licima, a njihova 'ogoljena' izdanja u Tellerovom su stilu ostavljena takvima kakva jesu - bez dodatnog uljepšavanja, retuširanja i photoshopa.

Veliki editorijal W magazina, koji je raskrinkao najveće filmske zvijezde u njihovim prirodnim izdanjima, pogledajte u našoj galeriji.

 


H.B.
Photo: W Magazine

 

Objavljeno: 25.01.2013. u 16:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p