KULTURA

Kako izgleda božićna bajka u Dubrovniku?

Otvoren 2. Dubrovački zimski festival

Dubrovnik 
Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu kod Male Onofrijeve fontane, uz prigodni program Župe Velike Gospe i Župe svetog Andrije, u subotu navečer započeo je Advent u Gradu i Dubrovački zimski festival.

Drugo izdanje Dubrovačkog zimskog festivala službeno je obilježeno paljenjem blagdanske rasvjete na Stradunu, koju ove godine krase različiti dekorativni rasvjetni elemetni i projekcije na gradskim zidinama. Dubrovčanima i njihovim gostima, Grad je za otvaranje Festivala osigurao i besplatan javni prijevoz. Za svoj 10. rođendan Soundset Ragusa Dubrovčanima je poklonila nastup rock grupe Vatra.
 
Dubrovnik 
Dubrovački zimski festival tijekom puna dva mjeseca obuhvaća više od 150 zabavnih, kulturnih i gastronomskih događanja i programa. Ove godine najmlađi sugrađani moći će uživati u dječjem blagdanskom programu Orlandino, kojeg će skupa s odraslima stvarati djeca iz dubrovačkih vrtića i osnovnih škola, a otvara se 5. prosinca u Gružu, u parku Luja Šoletića. Gruž će također ugostiti lunapark i klizalište.
 
Dubrovnik 
Dubrovnik 
Dubrovnik 
Foto: PR
Objavljeno: 30.11.2015. u 10:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p