LIFESTYLE

Kako izgleda kada velika bijela psina napuni Šalatu?

Nastavljaju se Skrivene projekcije ususret 18. Motovun Film Festivalu

Motovun Film Festival 
Oko četristo Zagrepčana pronašlo je osvježenje na skrivenoj projekciji Ralja koja je u nedjelju navečer održana na zagrebačkom kupalištu Šalata u organizaciji Motovun Film Festivala.
 
Kultni ljetni hit Stevena Spielberga i legendarna morska neman proslavili su 40 rođendan uz manje tehničke smetnje koje nisu pokvarile dobro raspoloženje u publici i u bazenu. Urbani filmofili sjajno su se proveli uz veliku bijelu prijetnju s kino-platna i pokazali kako ljeto u Zagrebu može biti zabavno.

18. izdanje Motovun Film Festivala održat će se od 25. do 29. srpnja. Posjetitelje na brdu očekuje čak 120 filmova, nagrađeni filmovi s Cannesa, Venecije i Tribece u glavnom programu, atraktivni popratni programi Brutalni Francuzi, 20 godina Dogme i Bože, pomozi! te puno dobre zabave pod geslom Punoljetni smo - gledamo što hoćemo i radimo što hoćemo.
 
Skrivene projekcije, čije se tajne lokacije mogu saznati prijavom na newsletter Motovun Film Festivala, održavaju se do sredine srpnja na lokacijama diljem Zagreba i Rijeke.
 
Motovun Film Festival 
Motovun Film Festival 
Motovun Film Festival 
Motovun Film Festival 
Motovun Film Festival 
Foto: Nina Đurđević
Objavljeno: 13.07.2015. u 11:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p