LIFESTYLE

Kako izgleda moda inspirirana Zvjezdanim ratovima?

Poznati modni dizajneri u zanimljivom dobrotvornom projektu

Zvjezdani ratovi VII: Sila se budiZvjezdani ratovi VII: Sila se budi jedan je od najiščekivanijih filmova godine, a zaluđenosti najnovijim nastavkom filmskog hita nisu odoljeli ni veliki brendovi. Jedan od njih je i poznata američka robna kuća Bloomingdale's čiji će izlozi uskoro biti u potpunosti u znaku Zvjezdanih ratova.

Pet Bloomingdale'sovih trgovina svoje će izloge obući u prepoznatljive kostime i rekvizite, a svaka scena će biti inspirirana onom iz filma i fokusirana na neku od ključnih lokacija. Ono što je nama ipak bilo najzanimljivije jest činjenica da su se u projekt uključila neka od najvećih imena modne industrije. Od 3. prosinca će tako izloge poznatog lanca trgovina krasiti stylinzi 10 modnih dizajnera okupljenih pod temom Stars Wars: The Force Awakens, koji će ujedno biti stavljeni na aukciju, a prikupljeni iznosi bit će darovani u dobrotvorne svrhe.
  Zvjezdani ratovi VII: Sila se budi 
Diane von Furstenberg
 
Dizajneri koji će inspirirani Zvjezdanim ratovima kreirati stylinge jesu Diane von Furstenberg, Cynthia Rowley, Giles Deacon, Halston, Opening Ceremony, Ovadia & Sons, Parker, Rag & Bone, Timo Weiland i Todd Snyder. S druge strane svijeta, u Londonu, ovaj projekt i svoje stylinge predstavit će dizajneri Agi & Sam, Bobby Abley, Christopher Raeburn, J.W. Anderson, Nasir Mazhar, Peter Pilotto, Phoebe English, Preen i Thomas Tait. Radovi će biti izloženi na izložbi Star Wars: Fashion Finds The Force, 26. prosinca u Londonu. Nakon toga će svi lookovi biti dostupni na starwarsfashion.london. Filantropija se u ovom slučaju izvrsno spojila s modom, a Zvjezdani ratovi su još jednom dokazali svoj veliki utjecaj na pop kulturu.
 
 
Zvjezdani ratovi VII: Sila se budi 
Zvjezdani ratovi VII: Sila se budi 
Zvjezdani ratovi VII: Sila se budi 
Halston
 
Zvjezdani ratovi VII: Sila se budi 
Parker
   Ovadia & Sons
 
Opening CeremonyTimo Weiland

 Todd Snyder

M.M.
Foto: Disney

Objavljeno: 19.11.2015. u 12:18

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p