KULTURA

Kako je bilo na europskoj premijeri 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'?

Umjetnik Mario Miše vas vodi na 'plavi' tepih londonske premijere
Mario Miše
S
inoć se, 15. studenog, u Londonu održala europska premijera iščekivanog filma Fantastic Beasts and Where to Find Them. J.K. Rowling je fanovima malog čarobnjaka iz Hogwartsa priuštila novu dozu uzbuđenja i magije, a takva je atmosfera vladala i na plavom tepihu Odeon Leicester Squarea kojim su prošetali glumci, ali i brojni celebrityji.


Tepihom je na poziv samog redatelja prošetao i naš umjetnik Mario Miše, koji je za FASHION.HR Style Community podijelio svoje dojmove. Talentirani kreativac čije nam ime evocira njegove uspješne suradnje s Vivienne Westwood, dobro poznatu suradnju s brendom Victoria's Secret za čiju je reviju radio krila, kao i impresivne kostime za balet Le spectra de la rose povodom otvorenja operne nacionalne kuće Teatra Colon u Bogoti u Kolumbiji, kostime za svjetsku premijeru filma Narcissus te rad na jednom od nastavaka filma Igre gladi.

Mario Miše
mario miše david yates yvonne

David Yates sa suprugom Yvonne i Mario Miše


Željno iščekivani film snimljen prema scenariju J.K. Rowling režirao je David Yates, a u glavnoj se ulozi pojavljuje Eddie Redmayne. Harry Potter spin-off privukao je brojne poznate, a dobra se zabava nastavila i na službenom after partyju.

''Bilo je jako lijepo, upoznao sam cijeli prvi postav glumaca, pošto me pozvao redatelj David i njegova supruga Yvonne, svi smo zajedno sjedili. Najviše me se dojmio Eddie, koji je odličan i jako talentiran glumac. Od prvog postava nije bio Collin Farrell ni Johnny Depp, no zato sam imao prilike upoznati samu autoricu, J.K. Rowling'', ispričao nam je Mario.

mario miše
Ezra Miller i Mario Miše

Ezra Miller i Mario Miše


Fantastic Beasts and Where to Find Them gledatelje vodi u period koji je prethodio magičnim počecima čarobnjaka Harryja Pottera, i to 70 godina prije početka sage. Naziv filma je ujedno naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, odnosno obvezne literature svakog čarobnjaka.

''Film je vizualno lijep, sniman je u New Yorku, a radnja se odvija početkom prošlog stoljeća. Najviše me se dojmila scenografija na koju su pazili do najsitnijih detalja. Specijalni efekti i glazba u filmu su također vrijedni divljenja'', zaključio je naš umjetnik koji se na premijeri družio s baletnom zvijezdom Fernandom Montanom.

mario miše
mario miše
Mario miše i Carmen Ejogo

Mario Miše i Carmen Ejogo

Mario Miše, Fernando Montano i Yvonne Walcott


Mario Miše, Fernando Montano i Yvonne Walcott


Film će u zagrebačkom Cinestaru biti premijerno prikazan danas, 16. studenog, dok na redovan program stiže od sutra.


M.M.
Foto: Mario Miše
Objavljeno: 16.11.2016. u 10:30
Tagovi: mario miše, film, London

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p