KULTURA

Kako prirediti doček Nove godine u zadnji trenutak?

Nekoliko jednostavnih prijedloga koji će vas osloboditi stresa

doček nove godine 
Stara je godina i s nelagodom se budite ujutro. Prva misao koja vas iz divnog sna vraća na javu je kako ste se uopće dali nagovoriti na to. O da, pristali ste organizirati doček Nove godine i bez obzira na to koliko vas je ta pomisao prethodnih dan radovala, sada pomalo sumnjate u njenu izvedivost jer ste do jučer morali raditi punom parom i niste stigli misliti na vrijeme o svim sitnicama koje takva jedna večer podrazumijeva.
 
U pomoć je stigla omiljenih stilistica celebrityja, Rachel Zoe, koja nam je odlučila podijeliti nekoliko savjeta za organiziranje dočeka Nove godine u zadnji tren. Za početak, nekoliko chic balona će podići i najtmurniju prostoriju, a želite li ih personalizirati, dobra ideja jest poigrati se motivom sata i ukrasiti koji balon kazaljkama koje odbrojavaju minute do ponoći. Nakon dekoracija, bacite se na pripravljanje vrlo originalnog šampanjca u koji ćete umiješati Gin pomiješan s Earl Grey čajem te malo meda i limunovog soka. Želju za slatkim svojim ćete gostima utažiti s iznimno jednostavnim i brzim receptom za nekoliko varijanti truffle kuglica, a možete ga pronaći ovdje.
 
doček nove godine 
 

Ideje za šarmantne party rekvizite koje ćete zatrebati u ponoć dolaze sa stranice Oh Happy Day i nevjerojatno su lagane za izvesti. Bonus je i to što ih možete napraviti kod kuće i napuniti kokicama ili bilo kojom slatkom ili slanom poslasticom. A poslastica će svakako biti i sjajni kroketi koje ćete prema uputstvu s bloga Love & Lemons napraviti za čas. Na kraju večeri, svoje goste iznenadite vrhunski spravljenom toplom čokoladom i pošaljite na spavanje nakon ugodno provedene večeri koje će se dugo sjećati.
 
 
 
 
M.M.
 
photos: love & lemons, oh happy day, call me cupcake,  cookie & kate, oh lady cake
Objavljeno: 31.12.2014. u 09:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p