LIFESTYLE

Kako se pripremiti za novu sezonu skijanja?

Multipower ima rješenje

Nova sezona skijanja je krenula! A uz skijanje obično slijede i neugodne tegobe uzrokovane pojačanom fizičkom aktivnošću - umor, bol u mišićima i grčevi, te općenito pad energije i koncentracije.

Kako izbjeći te neugodne tegobe koje vas prate u vašem omiljenom sportu?

Da bi ove i naredne skijaške sezone prošle bez tegoba, Multipower Sportsfood, vodeći europski proizvođač premium sportske prehrane je  pripremio poseban paket proizvoda namijenjen sportašima i rekreativnim skijašima.

Paket obuhvaća četiri proizvoda sa različitim ulogama:

 

Prije skijanja:

L-CARNITINE LI-CAPS

                                           

L-carnitine podiže energiju igrajući bitnu ulogu u razgradnji masti. Dok uz jednostavnu primjenu zbog svog tekućeg oblika zapakiranog u kapsuli (liquid caps) postiže iznimno brzu apsorpciju u tijelu.

GUARANA SHOT

                        

Guarana je prirodan izvor kofeina za podizanje energije i koncentracije. Zbog tekućeg oblika i brze apsorpcije djeluje poput energetskog shootera. A sadrži i magnezij za prevenciju grčeva u mišićima.

 

Za vrijeme i nakon skijanja:

RE-CHARGE DRINK

                                

Osvježavajući napitak sa optimalnom mješavinom ugljikohidrata za brzi nadomjestak izgubljene energije. Uz izvor ugljikohidrata osigurava i optimalan omjer aminkoiselina i proteina za iznimno brz oporavak mišića i povećanu izdržljivost.

 

Nakon skijanja:

MAGNESIUM LIQUID

                   

Smanjuje pojavu umora i grčenja nakon sportske aktivnosti. Visoka koncentracija magnezija i brza apsorpcija zbog tekućeg oblika osiguravaju brz oporavak i nadomjestak tog bitnog nutrijenta.

 

Promotivnom akcijom, Multipower Sportsfood je u nedjelju 23.12. u Arena centru Zagreb približio svojim potrošačima novi paket proizvoda, a  uz pomoć  Nike Fleiss I ProSki tima, te stručnog osoblja Farmacie dodatno  ih edukativno pripremili za aktualnu sezonu skijanja.

Za više informacija ili kupnju navedenog paketa u promotivnoj ponudi, može se obratiti stručnom osoblju Multipower kornera u sklopu Farmacia specijalizirane prodavaonice u Arena centru Zagreb ili nekoj od većih Farmacia specializiranih prodavaonica diljem Hrvatske.

Više informacija i savjeta o cijelom asortimanu Multipowera može se dobiti na www.multipower.com.

 

 

Objavljeno: 28.12.2012. u 20:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p