LIFESTYLE

Kako zvuči Alexander Wang u ulozi glazbenog urednika?

Apple Music lansirao modno-glazbeni kanal
alexander wang  
Alexander Wang jedan je od modnih dizajnera kojem se ljubav prema glazbi ne može osporiti. Dizajner koji u svoju modnu bandu uključuje samo najaktualnija imena glazbene industrije i čije su revije obavezno isprepletene urbanom glazbenom selekcijom, ujedno je dizajner kojem je pripala čast otvoriti Apple Music Fashion Channel.

Za novu Appleovu platformu poznati je modni dizajner kreirao tri playliste, podijelivši za svijetom svoj glazbeni ukus. Podijeljene na sekcije Chill, Hype, i Vibe, ove glazbene liste donose štošta - od usporenih R&B stvari idealnih za relaksiranje do energičnih klupskih hitova, te glazbenike poput Rihanne, Drakea, Juicy J-ja, Diploa, M.I.A.-e, Lil Jona, A$AP Rockyja, Rich Homie Quana, Meek Milla...

Osim što Alexander obožava rad ovih glazbenika, nije tajna da je s mnogima od njih u prijateljskom, ali i poslovnom odnosu. Dizajnerove modne revije, kao i poznati after partyji te modne kampanje uključuju glazbenike kojima se sam divi, a često ističe kako se hip-hop oduvijek protezao njegovim modnim stvaralaštvom jer se s ovim žanrom, kako kaže, osjeća modno najpovezanije. Kao neke od glazbenika koji su u mladosti najviše oblikovali njegov ukus, Wang tako ističe Q-Tipa, Pharcydea, Total, 112, Toni Braxton, Whitney Houston, Faith Evans, a čini se kako se ova opsesija rapom i hip-hopom i danas očituje u njegovom radu.
 
 
 
  
 
 
M.M.
Foto: Apple Music
Objavljeno: 07.06.2016. u 10:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p