KULTURA

Kako zvuči novi album Kanye Westa?

'The Life of Pablo' službeno je lansiran
the life of pablo 
Nakon već tradicionalne i obilne porcije drame, promjena naziva pjesama, ali i kontroverznih stihova, Kanye West je svoj sedmi album službeno lansirao. The Life of Pablo ugledao je svjetlo dana i napokon je dostupan za preslušavanje na Tidalu.

Nakon što je album premijerno predstavio na grandioznoj modnoj reviji Yeezy Season 3 u Madison Square Gardenu, nešto kasnije od najavljenog, The Life of Pablo je službeno lansiran. Na iščekivanom albumu nalaze se mnoge atraktivne suradnje s nekima od trenutno najaktualnijih hip hop glazbenika, poput Franka Oceana, Chance the Rappera, Rihanne, Futurea, Ty Dolla $igna, Young Thuga, The-Dream, Kid Cudija, Kirka Franklina, Post Malonea i Kelly Price.
 
I dok je mnogima instantna reakcija na spomen Kanyea nekontrolirano okretanje očima zbog njegovih (namjernih ili slučajnih, pitanje je) ispada u medijima, činjenica je da glazbena industrija Kanyea gleda kao velikog inovatora i jednog od najoriginalnijih hip hop glazbenika svih vremena, stoga ne čudi kako se novi album jedva dočekao. The Life of Pablo možete poslušati ekskluzivno na Tidalu (po 30 sekundi od svake pjesme ukoliko niste registrirani), a kupiti ga možete i na KanyeWest.com.

 
M.M.
Foto: Peter De Potter
Objavljeno: 15.02.2016. u 10:41
Tagovi: Kanye West, glazba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p