LIFESTYLE

Kakve fotografije poznate face stavljaju na Instagram?

Autoportreti, cvijeće, kućni ljubimci i tulumi

U jeku prave Instagram manije koja nas je sve preplavila, britanski Vogue na šaljiv je način odlučio istražiti kakve sve fotografije poznate face stavljaju na ovu megapopularnu društvenu mrežu.

S obzirom na učestalost pojavljivanja određenih fotografija, Vogue UK kategorizirao ih je u nekoliko skupina, koje predano popunjavaju ljepotice Miranda Kerr, Gisele Bundchen i Rosie Huntington-Whiteley, trendseterice Alexa Chung i Olivia Palermo, kao i mnoge druge face iz mode i svijeta showbiza.

Poppy Delevingne

Vjerojatno najpopularnije su takozvane 'selfie' fotografije, na kojima poznate ljepotice sanjivo poziraju, lica dodatno ukrašenog mekim Instagram efektima. Jednako su popularne i slike njihovih zavidnih figura, koje manekenke najčešće izlažu očima javnosti u nekom modnenom ljetnom odmaralištu. 

Doutzen Kroes

Cvijeće i kućni ljubimci čine kategoriju za sebe, a svjetske face nas također vole podsjetiti kako se svakodnevno druže s drugim uspješnim ljudima iz svijeta mode, filma ili glazbe. Slike njihovih ludih tuluma uvijek osvanu na Instagramu, baš kao i duhovni momenti zgodnih dama kao što su Gisele Bundchen i Constance Jablonski.

Anna Dello Russo

U našoj galeriji pogledajte neke od njihovih najpopularnijih fotografija, a duhoviti tekst Vogue UK-a pročitajte ovdje.

 

H.B.

Photo: Instagram

 

Objavljeno: 28.08.2013. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p