LIFESTYLE

Kamo pobjeći za vikend?

Božićna bajka na obroncima Moslavačke gore
imanje salaj 
Zavičaj našeg poznatog književnika Slavka Kolara u posljednjih je nekoliko godina postalo omiljeno odredište u ovo doba godine, a samo nas jedan dan dijeli od početka ovogodišnje božićne bajke. Od sutra pa sve do 11. siječnja 2015. godine imanje Nade i Zlatka Salaja smješteno na obroncima Moslavačke gore pokraj Čazme, blistat će sa svojih 1.500.000 lampica. 

U slučaju da niste isplanirali obiteljski izlet ovoga vikenda, imanje Salaj bit će izvrstan odabir želite li svojim mališanima priuštiti nezaboravno iskustvo. Uz prirodne ljepote kraja, ove vas godine očekuje i bogat program i gastronomska ponuda.

Obitelj Salaj je svoje imanje počela obnavljati još 1985., a danas tamo raste oko 780 raznih vrsta biljaka, preko imanja teče rijeka Grabovica, dok se u obližnjoj šumi krije i veliko igralište za djecu i odrasle. Želite li iz prve ruke doživjeti ono o čemu su pisali mnogi svjetski mediji i čemu svake sezone svjedoči oko 45.000 posjetitelja, dobro je znati da je radno vrijeme imanja svakoga dana od 15 do 21 sat, a cijena ulaznice iznosi 30 kuna. Svečano otvorenje Božićne priče na rasporedu je sutra u 16 sati.
 
imanje salaj 
imanje salaj 
imanje salaj 
imanje salaj 
imanje salaj 
M.M.
photos: imanje salaj
Objavljeno: 05.12.2014. u 20:10
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p