LIFESTYLE

Kamo za Novu?

Ako još niste odlučili zagrebački klubovi nude odličan provod!

Proslava Nove Godine često ispadne veća muka nego užitak; otputovati u inozemstvo i dočekati novu godinu smrzavajući se na nepoznatim ulicama ili otići kod frenda u vikendicu sumnjiva kapaciteta grijanja? Da ne bi izvisili i najluđu noć u godini proveli doma sa zdjelom francuske i lošim tv programom, donosimo ponudu zagrebačkih klubova!

Aquarius će tako biti domaćin mnogim domaćim i stranim DJ-ima, a posebno izdvajamo Petea Hellera (UK) tvorca mega hita "Big Love" koja je prema Bilboardu proglašena najboljom elektronskom pjesmom 1999. godine. Pete je poznat kao producent vrhunskih albuma sjajnih bendova poput Happy Mondays, Chemical Brothers... Cijena karte do badnjaka je 130 kuna, a nakon njega 170, dok će na Staru Godinu iznositi 220 kuna. U taj iznos uključeno je piće dobrodošlice, a šuška se i o šampanjcu u ponoć.

U Tvornici se priređuje doček uz zvuke novovalne muzike iz osamdesetih. Dj Bencarić će puštati svima dobro znane hitove Filma, Azre, Haustora, Električnog orgazma i drugih. Cijena karte je pristupačnih 50 kuna. Izvrstan doček za sve koji Novu Godinu smatraju isključivo dobrom prilikom za party bez puno filozofije.

U Močvari alternativce očekuje Novogodišnja štala, svima dobro znani program uz DJ-a Maria Kovača. Hitove iz pedesetih, šezdesetih, sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih, a i pokoji singl novijeg datuma slušajte za 55 kuna u pretprodaji i 70 kuna na dan dočeka. Upozoravamo na kolone ljudi koje dosežu do mosta pa nabavite kartu na vrijeme.

          

Saloon je osigurao zabavu i na after partyju. Dva floora nude ponešto za ljubitelje domaće i strane glazbe, tako da prigovora ne bi smjelo biti. Dvije vrste ulaznica uključuju one od 150 kuna (piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć, ulaznicu za after, ulaznicu za reprizu 2.1. i akcijske cijene piće od 18 kuna) i one od 500 kuna po osobi (stol za 6 osoba, boca žestice, 10 sokića, šampanjac u ponoć, ulaznicu za after i reprizu). Cijena samog aftera je 50 kuna, a postoji i dobno ograničenje: dečki 21 godina, a djevojke 19.

Sirup dovodi gosta iz zemlje Djeda Mraza- Finske. Bangkok Impact ostao je zapamćen po sleazy disco notama koje se konstantno provlače kroz njegov opus. Obzirom da su ovom mladom Fincu uzori Giorgio Moroder, Patric Cowely, Kraftwerk i Yellow Magic Orchestra, ne čudi da je siguran izbor za rasplesani podij. Osim njega, nastupaju i sirupovi rezidenti- Sergej, Dundov i Pytzek. Cijena upada je 300 kuna i s njom pijete koliko hoćete čega god hoćete jer je all inclusive.

People's nudi zabavu za 600 kuna po osobi, a možete platiti i dodatnih 150 za limuzinu. U cijenu je uključen švedski stol i open bar.

Kulturni centar Medika nudi čak 4 različita floora na kojima će se puštati sve: od dub-a preko gotike do elektronike, stoga kao dress code preporučamo udobne cipele. Cijena upada u pretprodaji je 80 kuna, a 100 kuna na sam dan. Ulaznice možete kupiti u Kingston shopu i Punktu 13. Broj DJ-a je impresivan, tako da ih nećemo nabrajati- dovoljno je reći da će ih biti 11 uz čak tri VJ-a.

Borina Kopčić

Objavljeno: 31.12.2009. u 16:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p