KULTURA

Kanyeov Westov 'Fade' napokon dostupan na YouTubeu

U cijelosti pogledajte video koji je podigao prašinu
 
Čovjek kojeg jedni vole mrziti, a drugi nazivati genijem prije nekoliko je dana ponovno izazvao salvu reakcija. Premijerom video spota za pjesmu Fade na MTV Video Music Awards održanima 28. kolovoza Kanye West je natjerao medije da njegovim imenom ponovno ispune svoje stupce, tviteraše da svoje mišljenje impulzivno podijele sa svojim pratiteljima, a sve ostale na rigoroznu dijetu popraćenu vojničkim treninzima.

Zanosna i mokra Teyana Taylor svoje je čvrste gluteuse maximuse i plesne pokrete inspirirane dancehallom pokazala cijelom svijetu u video spotu za pjesmu Fade, učinivši svoje ime i lik poznatim većini stanovnika planete. Vizuale koje ćemo još dugo pamtiti osmislio je mladi redatelj Eli Russell Linetz, objašnjavajući kako je inspiraciju povukao iz porno filmova 70-ih i 80-ih, kao i onih Johna Carpentera te showa Dancing With the Stars. Efektnu koreografiju koju je prema viziji samog Kanyea glazbenica i plesačica Teyana Taylor izvela u praznoj teretani osmislila je Jae Blaze u suradnji s koreografima Derekom Watkinsom i Guapom, a sve je začinjeno vrućim scenama pod tušem u kojima se Teyani pridružio zaručnik, sportaš Iman Schumpert.

Nakon što je bio dostupan isključivo na Tidalu, video za pjesmu Fade je napokon stigao i na YouTube stoga, ako već niste, svakako bacite oko!
 
 
M.M.
Foto: YouTube
Objavljeno: 06.09.2016. u 23:01
Tagovi: Kanye West, glazba

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p