LIFESTYLE

Kino Europa shop predstavio specijalnu kolekciju

Zagreb Film Festival u suradnji s ROBA storeom
ZFF 
tijeku je trinaesto izdanje Zagreb Film Festivala, renomirane filmske manifestacije za koju se već godinama traži karta više. Sve do nedjelje, 22. studenog, filmoljupci uživaju uz neka od najboljih filmskih ostvarenja, a događanje je popraćeno i specijalnom kolekcijom Zagreb Film Festivala i ROBA storea!

Kino Europa shop je predstavio posebnu kolekciju Zagreb film Festivala u suradnji s ROBA storeom koja se sastoji od od majica dugih i kratkih rukava i festivalskih torbi. Komadi koje će zasigurno mnogi posjetitelji poželjeti za uspomenu na još jedno fantastično izdanje velikog filmskog događanja mogu se pronaći u kinima Europa i Tuškanac.
 
ZFF 
Još je svega nekoliko dana ostalo do kraja 13. ZFF-a, a za one koji tek planiraju pogledati neki od brojnih filmova na rasporedu, dobro je znati kako je današnji dan rezerviran za laureate te na ZFF u 21.30 sati donosi pobjednika Venecije 2015., venezuelanski film Izdaleka u režiji Lorenza Vigasa te u 19 sati Vrapce, islandsko-dansko-hrvatsku koprodukciju koja, nakon Chicaga, San Sebastiana i Varšave u trenutku dok ovo pišemo vjerojatno osvaja još jednu festivalsku nagradu. Prije no što se u subotu proglase pobjednici, a u nedjelju festival zatvori, u petak, 20. studenog je vrijeme za Neonskog bika, još jedan latinoamerički film koji je nagrađen u Veneciji (Horizonti) za koji se kritika jednoglasno slaže u jednome – riječ je o posve drugačijem filmu koji otkriva lice Brazila kakvo dosad nismo imali prilike vidjeti, te poetsko filmsko ostvarenje Susret vjetrova u kojem estonski redatelj Marti Helde koristi pokretne slike kako bi rekonstruirao neka davno izgubljena sjećanja...
  
ZFF 
ZFF 
ZFF 
ZFF 
Foto: Facebook
Objavljeno: 18.11.2015. u 14:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p