KULTURA

Knjiga koju moramo imati na svojoj polici

Priča o Zagrebu u svom novom sjajnom ruhu
zlatarevo zlato 
 
Ljubitelji dobre literature i pasionirani sakupljači jedinstvenih izdanja mogli bi se razveseliti sjajnom pridošlicom u ponudi Croatian Design Superstorea. Riječ je o prvom romanu Augusta Šenoe, ujedno prvom hrvatskom povijesnom romanu Zlatarevo zlato, koji je dobio svoje prekrasno novo ruho. 

Priča o zabranjenoj ljubavi između lijepe Dore, kćeri zagrebačkog zlatara Petra Krupića, i Pavla Gregorijanca, smještena je na romantične ulice Zagreba 16. stoljeća. Sukobi plemstva, intrige, spletke, ljubav i strast čine ovaj roman pravim blagom, kako na policama u našem domu, tako i u domaćoj literaturi.

Za najnoviju ediciju kultnog romana pobrinula se ekipa Hamper Studia, kreativnog dizajnerskog kolektiva oformljenog 2012. godine od strane Ivane Vučić i Tomislava Jurice Kaćunić, dizajnerskog dvojca s preko 15 godina iskustva na području grafičkog dizajna, fotografije i oglašavanja.

Poželite li ovo zlatno izdanje Šenoinog Zlatarevog zlata, morat ćete se uputiti u zagrebački Croatian Design Superstore i izdvojiti 150 kuna.
 
zlatarevo zlato 
zlatarevo zlato  
zlatarevo zlato 
zlatarevo zlato 
zlatarevo zlato 
zlatarevo zlato 
zlatarevo zlato 
M.M.
Foto: Croatian Design Superstore
Objavljeno: 24.08.2015. u 10:29
Tagovi: Knjige, Knjiga

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p