KULTURA

Knjiga za kojom žudimo: Toiletpaper Platinum Collection

Eksplicitna, beskompromisna i neodoljiva

Knjiga za kojom žudimo: Toiletpaper Platinum Collection 
moru chic knjiga idealnih za stoliće u našim dnevnim boravcima, Toiletpaper Platinum Collection se nameće kao savršeni izbor za one malo pomaknutije estetike. Poznat po svojim vibrantnim, zabavnim, beskompromisnim i već ikoničnim vizualima, magazin nam iz godine u godinu servira inventivne slike i poigravanja s konceptima moderne umjetnosti, stoga nas retrospekcija najboljih fotografija proteklih izdanja jako raduje. 

Pod kreativnim vodstvom Maurizia Cattelana i Pierpaola Ferrarija stigao je nastavak knjiga Toiletpaper Volume I i Toiletpaper Volume II, u svom svojem ekscentričnom izdanju. Toiletpaper Platinum Collection limitirano je izdanje publikacije koja uključuje 1000 primjeraka knjige. Knjiga sa zlatnim koricama i prepoznatljivom žabom dolazi u kutiji s Toiletpaper logotipom i pripadajućim ručnim satom, a uključuje izbor najboljih fotografija iz proteklih pet izdanja magazina Toiletpaper, kao i posebne projekte za publikacije Purple, New York Magazine, Kenzine, Le Monde i Dazed & Confused. Uz nekonvencionalne fotografije, tu je i eklektična zbirka tekstova, poput djela kalifornijskog zakona o žabama koji se dotiče grupe izumitelja ubijenih vlastitim izumima.
 
Toiletpaper Platinum Collection 
Toiletpaper obožavamo zbog njegove beskompromisnosti, poigravanja s percepcijom umjetnosti i pomicanja granica, stoga Toiletpaper Platinum Collection itekako želimo vidjeti u svom domu. Knjiga je dostupna na službenom web shopu Damiani.
 
Toiletpaper Platinum Collection 
Toiletpaper Platinum Collection 
Toiletpaper Platinum Collection  Toiletpaper Platinum Collection  
Toiletpaper Platinum Collection 
Toiletpaper Platinum Collection Toiletpaper Platinum Collection Toiletpaper Platinum Collection Toiletpaper Platinum Collection Toiletpaper Platinum Collection Toiletpaper Platinum Collection Toiletpaper Platinum Collection 
M.M.
Foto: Toiletpaper Platinum Collection
 
Objavljeno: 12.05.2016. u 16:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p