KULTURA

Knjižica posvećena sladoledima kao lijep ukras na polici

Uvertira u tople mjesece
Karl Hab
Karl Hab je pariški fotograf koji pod svoju domenu interesa već desetak godina upisuje underground glazbenu scenu, street kulturu i modu, ali i dogodovštine s raznih putovanja. Karl je također i autor koji nas je svojim posljednjim projektom poprilično osvojio.

Jednostavna ideja i Karlova ljubav prema sladoledu rezultirali su slatkom knjižicom, odnosno fanzineom Ice Cream Shots, koja nas vodi na putovanje oko svijeta, pogađate, uz pomoć slatke ledene poslastice. Nastavno na uspješne male i jednako lijepe publikacije Window Seat Please te 24H LOS ANGELES BOOK, pariški je fotograf nedavno objavio i ovu seriju lijepih fotografija fokusiranih na sladoled.

Karl Hab
Serija je započeta u Hong Kongu 2011., a Karl je nastavio okidati fotoaparatom u Parizu, Los Angelesu, Meksiku i inim destinacijama koje je posjećivao posljednjih godina. Sladak je ovo projekt koji spaja putovanja, hranu i urbane krajolike i koji bi se jako dobro uklopio na police naše dnevne sobe. Da je dobra uvertira u tople ljetne mjesece, ne moramo ni spominjati...

Više o Karlu Habu i njegovim projektima možete doznati na službenoj stranici, gdje je moguće kupiti i njegove radove.

Karl Hab Karl Hab
Karl Hab
Karl Hab
Karl Hab
Karl Hab
M.M.
Foto: Karl Hab
Objavljeno: 03.04.2017. u 12:12
Tagovi: sladoled, Knjige

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p