LIFESTYLE

Kolaži koji polako, ali sigurno osvajaju internet

Digitalna umjetnost s predznakom stylish
kelly maker
Kelly Maker je fotografkinja i umjetnica iz Australije, a ono zbog čega su se mnogi u posljednje vrijeme upoznali s njenim imenom jesu atraktivni kolaži koje sve češće možemo vidjeti po Instagramu, ali i raznim online publikacijama.


Razlog širenja ovih kreativnih vizuala jest njihov neosporni stylish moment. Naime, Kelly voli modu te je upravo nju iskoristila kao bazu svojim digitalnim kolažima tako da različitim editorijalima dodaje glitter, isprepliće ih sa stranicama knjiga ili im dodaje kojekakve črčkarije, a u njenom se portfoliju nalaze i multimedijalni interaktivni kolaži. Zanosni se tako modeli, među kojima su i poznata lica poput Gigi Hadid ili Emily Ratajkowski pod palicom Kelly Maker nađu u sasvim novim konceptima, što rezultira nesvakidašnjim prizorom za promatrača.

kelly maker
kelly maker
Na temelju svojih digitalnih manipulacija ili „edita“, kako ih objašnjava Kelly, umjetnica iz Melbournea je u kratkom vremenu svoje ime učinila prepoznatljivim, a ono što je zanimljivo jest što je u potpunosti samouka. Prepoznatljiv su rukopis prepoznali i mediji, kao i razni klijenti koje je zaintrigirao portfolio ove mlade fotografkinje, a moramo priznati da ni mi nismo ravnodušni kada u internetskim bespućima naiđemo na atraktivne vizuale. Rad Kelly Maker, odnosno The Stone Fox možete popratiti na njenom Instagram profilu, kao i na njenoj službenoj stranici.

kelly maker
kelly maker
kelly maker
kelly maker
kelly maker
kelly maker
kelly maker
kelly maker
kelly maker
kelly maker
kelly maker
kelly maker
M.M.
Foto: Kelly Maker
Objavljeno: 02.07.2017. u 03:08

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p