KULTURA

Konačno je stigao trailer za treću sezonu omiljene serije 'Lupin'!

Serija čiji nastavak jedva čekamo!

Moramo priznati da smo pomalo zaboravili gdje smo točno stali kada je serija 'Lupin' u pitanju jer je podosta prošlo od kada smo bili uživljeni u svijet ovog šarmantnog pljačkaša, no moramo priznati da se veselimo ponovno zaviriti u njega i saznati koje sve nove zgodne i nezgode nas očekuju...

Popis genijalnih serija koje su ukrale naše srce te čije smo epizode jednostavno gutali iz tjedna u tjedan sada je već poprilično dugačak te se sjajni naslovi izmjenjuju gotovo kao na traci. Jedna od tih serija definitivno je popularni 'Lupin', a koja je bila stvorila pravi hype čim je kročila na Netflix. Prisjetimo se, Lupin (Assane) je simpatični pljačkaš, majstor genijalnih trikova te ga mnogi opisuju i kao modernog Robin Hooda. Treća sezona zapravo je nastavak finala druge sezone, a gdje se glavni lik Assane osvećuje Hubertu Pellegriniju koji je smjestio njegovom ocu.

U traileru koji je upravo objavljen, možemo vidjeti kako Assane želi okrenuti novu stranicu u svom životu i napustiti Francusku te započeti neki novi život sa svojom obitelji, daleko od svih. No, duhovi prošlosti mu to neće dozvoliti te će se vrlo brzo svi njegovi planovi izjaloviti. Moramo priznati da smo nestrpljivi saznati što nam sve donosi nova sezona, a dok čekamo njezino lansiranje ne preostaje nam ništa drugo nego uživati u traileru!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 29.09.2022. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p