KULTURA

Kultna Chanelova jakna od tvida dobiva svoju knjigu

Carine Roitfeld i Karl Lagerfeld ponovno udružili snage te na jesen predstavljaju knjigu "The Little Black Jacket: Chanel's Classic Revisited"
Dvoje utjecajnih suradnika iz modne branše, Carine Roitfeld i Karl Lagerfeld, udružili su snage na još jednom zajedničkom projektu, koji će uključivati preko 100 modela, celebrityja i drugih modnih sudionika. Radi se o knjizi "The Little Black Jacket: Chanel's Classic Revisited", u potpunosti posvećenoj kultnoj jaknici od tvida koju je 1926. u svoju liniju po prvi puta uvela sama Coco Chanel, a koja je sva ova desetljeća bila toliko legendardna i nezamjenjiva, da je postala klasik.


Knjiga predstavlja jaknu od tvida kao odjevni komad koji pripada svakoj eri, a sudeći po fotografijama i videu iza snimanja fotografija za knjigu, čini se kako je zbilja tako: jaknica izgleda jednako chic kada ju Carine Roitfeld koristi kako bi utjelovila veliku Coco Chanel, ali i na Sarah Jessici Parker, koja ju je isfurala, ni više ni manje, nego na glavi.


Dijelić atmosfere sa snimanja vizuala za novu modnu knjigu, koja će nesumnjivo planuti čim na jesen ugleda svjetlo dana, pogledajte u nastavku.


H.B.
Photo: Youtube screenshot
Video: Youtube

Objavljeno: 17.03.2012. u 20:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p