KULTURA

Kultna serija ‘Dadilja’ vraća se na male ekrane!

Omiljena serija postaje film koji jedva čekamo!
Nakon brojnih glasina o mogućem ponovnom pokretanju omiljene serije iz 90-ih, uoči velike 30. obljetnice ‘Dadilje’, glavna zvijezda i kreatorica ovog obožavanog TV showa napokon je potvrdila kako neće biti novih epizoda, niti rebootova, već je u planu dugometražni film o životu naše najdraže dadilje Fran Fine, a u čijim su avanturama uživale brojne generacije s početka tisućljeća.

Ovu simpatičnu hit seriju stvorili su Fran Drescher i njezin bivši suprug Peter Marc Jacobson. Serija se prvi put počela prikazivati 1993. godine, a prikazivala se punih šest sezona, sve do 1999. godine. Uzevši velik dio inspiracije iz Drescherovog vlastitog života u Queensu, serija je usredotočena na Drescherov lik Fran Fine koji dobiva posao dadilje u obitelji bogatog brodvejskog producenta Maxwella Sheffielda (Charles Shaughnessy). Drescher nikada nije potvrdila glasine o mogućem nastavku serije, no nekoliko puta je izrazila želju da sudjeluje u kreiranju dugometražnog igranog filma koji će, po svemu sudeći, zaista i ugledati svijetlo dana!


 
'U studenom 2022. sastali smo se s predsjednikom Sonya kako bismo raspravili o budućim planovima za ‘Dadilju’. Razgovarali smo o filmu koji bi trebao biti kombinacija nove priče i postojeće glumačke postave, a koje će međusobno povezivati novi likovi,’ kazala je Drescher. Iako je sasvim jasno kako su serije trenutno mnogo popularniji format od dugometražnih filmova, Drescher smatra kako će upravo filmska adaptacija ‘Dadilje’ imati jači odjek među publikom koja već sada jedva čeka nove detalje i datume kada ćemo uživati u komediji o ikoničnoj Nanny Fine! Više detalja stiže uskoro!

Foto: imDB
Objavljeno: 07.02.2023. u 10:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p