KULTURA

Kultni božićni film “The Holiday” dobiva svoj nastavak u originalnoj glumačkoj postavi koju jedva čekamo ponovno gledati!

Vijest koja je oduševila gledatelje diljem svijeta!
Najveći ljubitelji božićnih filmova zasigurno su i za nadolazeće blagdane na svoj filmski popis uvrstili kultni “The Holiday”. Ova romantična priča prije punih 17 godina potpuno je zaludjela javnost, a posebice ljubitelje sjajnih glumačkih imena kao što su Diaz, Law, Black i Winslet, a  čije smo udružene snage imali priliku gledati u ovoj božićnoj priči koja, po svemu sudeći, baš nikada neće izaći iz mode.

Tako smo s oduševljenjem dočekali vijest o snimanju nastavka ovog kultnog filma koji će započeti s produkcijom već početkom sljedeće godine. No, kao da nastavak filma sam po sebi nije velika stvar, redateljica prvog dijela potvrdila je kako se sva glumačka ekipa vraća te kako ćemo fantastične Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Lawa i Jack Blacka ponovno gledati u istom sastavu! “Svi glavni glumci prijavili su svoj interes za sudjelovanjem u nastavku u rekordnom roku, a ono Što vam trenutno mogu otkriti jest plan da se drugi dio “The Holidaya” snima u Europi!”, kazala je Nancy Meyes. 

 

Prisjetimo se, “The Holiday” prati priču odbačene i depresivne djevojke imena Iris koja pristaje zamijeniti dom s također nesretnom zaljubljenom Amandom, a sve kako bi se djevojke odmorile od svog poznatog, prilično tmurnog života. Iris se ubrzo pronađe u raskošnoj holivudskoj vili, dok Amanda plovi uličicama savršenog engleskog sela. Ubrzo obje dame upoznavaju lokalne momke koji su naizgled savršeno društvo za romantično druženje, a novonastala situacija dokazat će djevojkama kako za božićno čudo baš nikada nije prekasno… Iako točan datum izlaska novog nastavka obožavane priče još uvijek nije poznat, neizmjerno se veselimo saznati sve detalje o našim omiljenim likovima, i to godinama nakon…
Foto: imDB
Objavljeno: 06.12.2022. u 15:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p