KULTURA

Kultni film “Princezini dnevnici” uskoro dobiva svoj novi nastavak koji jedva čekamo!

Film koji smo obožavali gledati!
Jeste li znali da su prošle pune 22 godine otkako se sjajna Anne Hathaway na malim ekranima pojavila u glavnoj ulozi prvog nastavka sada već kultnog naslova - Princezini dnevnici? No, ova sjajna priča i godinama nakon nastavlja oduševljavati nove generacije, a za one nešto ipak starije - Disney je upravo objavio i više nego sjajnu vijest!

Naime, produkcijska kuća jučer je i službeno potvrdila vijest o oživljavanju omiljene franšize “Princezini dnevnici”, koju će ovoga puta smjestiti upravo u ovo desetljeće! Hollywood Reporter je također potvrdio kako će Aardita Mukerji pisati scenarij za novi nastavak, a izvori bliski projektu otkrivaju kako radnju filma neće ponavljati, već će kreirati nastavak priče koji će ponovno voditi - Anne Hathaway. Iako još uvijek nije došla službena potvrda o povratku Hathaway u ulogu princeze, ono što znamo jest da je glumica više puta ranije izjavila kako priželjkuje snimanje nastavka kultne priče o europskom kraljevstvu Genovije. “Svi priželjkujemo nastavak i raspravljano o njemu godinama. No, ne želimo ga raditi dok nismo sigurni da će ispasti savršeno, jer ga volimo jednako kao i naši fanovi!,” kazala je Hathaway prije nekoliko godina.

Prisjetimo se, u prvom nastavku iz 2001. godine pratimo američku tinejdžerku Milu (Hathaway) koja doslovce preko noći postaje nasljednica prijestolja. Komična radnja nastavlja se i u drugom filmu, u kojemu pratimo kraljevske zaruke, a što nas sve čeka u trećem dijelu - saznat ćemo uskoro!

Foto: imDB
Objavljeno: 16.11.2022. u 10:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p