KULTURA

Legendarni sitcom ''Seinfeld'' vraća se na male ekrane

Vijest koja je oduševila obožavatelje diljem svijeta
Prošlo je čak 25 godina otkako smo posljednji put gledali Jerryja Seinfelda i društvo na malim ekranima, no čini se kako bi omiljeni sitcom mogao napraviti spektakularan povratak. Naime, Jerry Seinfeld nedavno je podijelio uzbudljive vijesti tijekom svog stand-up nastupa u Bostonu, otkrivajući da on i ko-kreator Larry David rade na nečemu što je povezano s kultnim finalom serije. 

"Nešto što planiramo ima veze sa završetkom Seinfelda.", rekao je Seinfeld pred oduševljenom publikom. "O čemu god da razmišljate, Larry i ja smo već razmišljali, a na kraju ćete vidjeti što vas čeka." Obožavatelji Seinfelda ostali su u neizvjesnosti jer nisu otkrivene nikakve druge pojedinosti o ovom tajanstvenom projektu. Larry David, ko-kreator serije, zasad nije dao nikakve javne komentare, što je samo pojačalo glasine oko povratka ovog kultnog sitcoma na male ekrane. Finale Seinfelda, emitirano prije četvrt stoljeća, izazvalo je podijeljene reakcije među gledateljima i kritičarima. Posljednja epizoda serije prikazala je Jerryja, Elaine, Georgea i Kramera u nevolji zbog neetičkog ponašanja - nisu pomogli otetom muškarcu zbog straha za vlastitu sigurnost. Ova kontroverzna završnica nije se svidjela mnogim obožavateljima, a sam Seinfeld je izrazio razočaranje njome, komentirajući da su osjetili veliki pritisak da naprave nešto veliko za kraj.


A s obzirom na rastuću popularnost Seinfelda, posebice tijekom pandemije COVID-19, filmski svijet je počeo nagađati o mogućim načinima povratka serije, a nakon ove izjave Jerryja koja jasno daje do znanja da tvorci serije nisu odustali od ''Seinfelda'', spekulacije uključuju mogućnost alternativnog završetka ili čak potpuno novo okupljanje originalne glumačke postave. Bilo kako bilo, svijet je nesumnjivo uzbuđen zbog mogućnosti ponovnog susreta s  Jerryjem, Elainom, Georgeom i Kramerom. Više informacija saznajte uskoro!

Foto: imDB
Objavljeno: 12.10.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p