LIFESTYLE

Lifestyle blog koji volimo: Paris in Four Months

Pariz, fotoaparat i ostvareni snovi
Paris in four months 
U veljači 2012. godine Carin Olsson je svoj dom u Stockholmu na četiri mjeseca zamijenila onim pariškim. Svoju obitelj, prijatelje i posao napustila je kako bi slijedila svoj san o životu u Parizu, a nakon što se poslije četiri mjeseca vratila u Švedsku, želja za francuskom metropolom prevladala je te se Carin u siječnju 2013. godine potpuno preselila u Pariz.

Kako bi svoje bližnje izvještavala o svom novom životu kreirala je blog Paris in Four Months, no nije trebalo proći mnogo vremena da ova predivna virtualna adresa postane globalna opsesija. U slučaju da niste imuni na šarm Pariza i potajno maštate o pakiranju kofera u potrazi za svojim pariškim snom, možda je bolje da ovaj neodoljivi blog zaobiđete. S druge strane, želite li se u potpunosti predati svim boemskim kutcima, šarmantnim kavanama, modi na svakom koraku i onom Je ne sais quoi momentu Pariza, pronašli ste svoje novo omiljeno utočište.

Razlog zbog kojeg smo tako slabi na lifestyle blogove jesu upravo ovakve životne priče i one male stvari koje nam ih svima uljepšavaju. U slučaju Carin, one su popraćene divnom fotografijom, što ne čudi s obzirom na to da autorica bloga u Pariz i krenula kako bi ostvarila svoj san da postane fotograf. Počevši vrlo jednostavno, fotografirajući mjesta i stvari koje voli za svoj blog, Carin sada radi kao modni fotograf, pariški Tjedan mode ima u malom džepu, a radila je i s velikim imenima poput Christiana Diora, Guccija, Elie Saaba i Caroline Herrere te za cijenjene magazine Condé Nast Traveler i Bon Appetit Magazine. Osim što ćete na ljupkom Paris in Four Months doznati sve o skrivenim, ali i onim poznatijim mjestima u Parizu, zaviriti u backstage revija velikih modnih dizajnera, Carin će vas povesti sa sobom na put u i neke daleke egzotične krajeve. Nama su ovo dovoljni razlozi za zaljubljenost u blog koja se s vremenom ne stišava. 
 
Paris in four months 
Paris in four months 
Paris in four months 
Paris in four months 
Paris in four months 
Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months Paris in four months
 
M.M.
Foto: Paris in Four Months
Objavljeno: 20.04.2015. u 16:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p