KULTURA

Lifestyle blog koji volimo: Prstohvat soli

Zakoračite u omamljujući svijet Ane V. Đurđević

prstohvat soli
 
Dogodi li vam se da za vrijeme radnog vremena ili, preciznije, pauze za ručak, otvorite blog Ane V. Đurđević, nemojte se začuditi ako vam se minute pretvore u sat, ako počnete mahnito sejvati recept za receptom i ako vam samo gledanje fotografija počne izazivati grižnju savjest ili uzrokuje instantnu glad popraćenu mahnitim naručivanjem hrane iz obližnjeg restorana.

Srpska zajednica food i lifestyle blogera posljednjih je godina dobrano narasla i ojačala zahvaljujući sjajnim web adresama i nekolicini entuzijasta zaslužnih za kvalitetne fotografije i sjajne recepte. Jedna od najpoznatijih predstavnica ove gastro scene je upravo Ana V. Đurđević sa svojim blogom Prstohvat soli. U kuhanje se, kako sama kaže, potpuno zaljubila kad se odselila iz obiteljskog doma, kada je ujedno nastao i blog. Uz njega, ali i uz diplomu iz povijesti umjetnosti, Ana je suosnivačica online gastro magazina Mezze i suradnica srpskog izdanja ELLE-a.

Fotografije dotjerane do savršenstva, raznoliki recepti i ponešto putovanja glavni su sastojci Prstohvata soli koji Ana pomno njeguje, beskrajno uživajući u pisanju i dijeljenju sadržaja sa svojom brojnom publikom. S obzirom na to da hranu smatra jednom vrstom umjetnosti, uopće ne čudi kako je i svoj blog dovela do perfekcije, što vizualno, što sadržajno. Poželite li odlutati u neki drugi, slastan, omamljujuć svijet ili vam zatreba inspiracija što kuhati, svakako posjetite blog Prstohvat soli.
   Prstohvat soli Prstohvat soli Prstohvat soli Prstohvat soli Prstohvat soli Prstohvat soli Prstohvat soli Prstohvat soli Prstohvat soli Prstohvat soli 
prstohvat soli 
prstohvat soli 
prstohvat soli 
M.M.
Foto: Ana V. Đurđević/Prstohvat soli
Objavljeno: 20.05.2015. u 13:04
Tagovi: Lifestyle blog

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p