KULTURA

Lik obožavane Samanthe Jones iz “Seks i Grada” uskoro ćemo gledati u novim epizodama “Emily in Paris”?

Vijest koja je zaludjela obožavatelje diljem svijeta!
Nakon što je glumica Kim Cattrall, proslavljena po svojoj legendarnoj ulozi ikonične Samanthe Jones iz “Seks i Grada”, odbila sudjelovati u ponovnom okupljanju i novim epizodama serije, Cattrall se pojavila na svjetskoj premijeri Netflixove serije “Emily in Paris” i u javnosti potaknula neviđene glasine o mogućem sudjelovanju u novim epizodama serije o našoj junakinji iz Pariza.

Glumica je na svom službenom Instagram profilu podijelila objavu s dvije fotografije, na kojima pozira s Darrenom Starom - kreatorom serija “Seks i grad” te “Emily in Paris”, dok na drugoj pozira sa svojim partnerom Russellom Thomasom. Malo je reći da su obožavatelji potpuno poludjeli oko ideje da bi se putevi Samanthe Jones i Emily Cooper u jednom trenutku mogli spojiti,  a kako su glasine o toj potencijalnoj suradnji jačale, Cattrall je za Variety komentirala svoj potencijalni nastup u jednoj od najuspješnijih novijih Netflixovih serija. “To zaista zvuči kao sjajna ideja i mogu vam reći da smo o tome već više puta pričali. No, zasad vam ne mogu otkriti nikakve detalje, ali slažem se sa svima koji tvrde da bi bilo jako zabavno gledati takav scenarij u ovoj sjajnoj seriji”, kazala je Cattrall i tako stvorila još veću pomutnju među fanovima.
 
S obzirom na to da je Cattrall slavno propustila priliku da reprizira svoju ulogu u kultnoj seriji  “Seks i grad”, kritičari komentiraju kako bi ovo za glumicu bila sjajna prilika da ponovno “oživi” lik obožavane Samanthe, a koji bi se po mišljenju kritičara, svakako mogao uklopiti u priču o Emily iz Pariza! Iako službene informacije o nastupu Cattrall još uvijek nisu dostupne, najiskrenije se nadamo da ćemo vrlo brzo i potvrditi ove glasine, te da ćemo vrlo brzo uživati u najuzbudljivijim epizodama “Emily in Paris”!
Foto: Instagram
Objavljeno: 08.12.2022. u 10:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p