LIFESTYLE

Lovely Quinces nam je priuštila soundtrack za kraj tjedna

Poslušajte novi zarazni singl "Call The Shots"
lovely quinces
L
ovely Quinces objavila je novi single Call The Shots, još jednu suradnju s producentom Markom Mrakovčićem i novi u nizu sjajnih singlova splitske kantautorice.


Nova skladba, koja se bez sumnje ubraja među najbolje Dunjine autorske radove, podsjeća na snažne alt country i gitarističke pop početke njezinog rada, zabilježene na prvijencu No Room For Us.

Novu pjesmu, kao i veći dio kataloga koji Dunja ima sebe, predstaviti će na nizu koncerata koji ju očekuju ovog ljeta, među kojima se izdvaja nastup na Sziget festivalu u Budimpešti. Nakon koncertno aktivne ljetne sezone, za jesen Lovely Quinces najavljuje novo studijsko izdanje, prvo nakon Meet Me In Moscow EP-a iz 2015. godine.


U svibnju će Lovely Quinces krenuti na kratku austrijsko-slovensku turneju na kojoj će od 17. do 20. nastupiti u Grazu, Salzburgu, Mariboru i Ljubljani. Tabor Film Festival na rasporedu je 8., a Veszprem Streem Music Festival 19. srpnja. Kolovoz je rezerviran za koncerte na Ferragosto Jamu i svjetski poznatom Szigetu u Budimpešti. Budvanski Novi val festival, pak, čut će Lovely Quinces 8. rujna.

Foto: PR
Objavljeno: 11.05.2017. u 08:44

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p