LIFESTYLE

LVMH vas poziva u čarobne pariške odaje Louisa Vuittona

Zavirite u svijet jednog od najluksuznijih brendova na svijetu
lvmh  
Zamislite da možete zaviriti iza kulisa jednog od najluksuznijih brandova na svijetu, koji se k tome još nalazi u Parizu. Zvuči pomalo bajkovito?

Ako ste se ikada pitali kako točno izgleda famozno sjedište Louisa Vuittona, konglomerat LVMH odlučio vam je dati odgovor, i to vrlo osebujan. Naime, na svojim su društvenim mrežama zavrtjeli teaser video koji zainteresirane vodi na službenu stranicu, gdje se pak doista može vidjeti kako izgleda pariško sjedište poznatog brenda. Uz opise prostorija i procesa, zaviriti se može u radionice, laboratorij, veličanstveni salon u kojem dizajnerske muze i klijenti isprobavaju kreacije, kao i arhitektonski studio zaslužan za dizajn svake Louis Vuitton trgovine. Nije se zaboravilo ni na prekrasnu La Belle Jardinière, povijesnu zgradu s pogledom na Seinu, u kojoj se Louis Vuitton udomaćio 1997.

Pomoću videa nazvanog An Exceptional Place, brend je pokazao što se krije iz velikog imena, pametno ciljajući na jačanje emocionalne veze sa svojim kupcima. Pozivnica u jedinstven svijet LVMH grupe ovime je postala dostupna svima, a online adresa će konstantno biti nadograđivana novim scenama.
 
Na turu ovim izvanrednim mjestom krenite sa službene LVMH stranice.
 
louis vuitton 
louis vuitton 
M.M.
Foto: LVMH
Objavljeno: 28.06.2015. u 00:00
Tagovi: Louis Vuitton, LVMH

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p