KULTURA

Mali trikovi velikih Instagram cura: Ana Karadžole

Pastelni dnevnik sretnih trenutaka

Mali trikovi velikih Instagram cura: Ana Karadžole 
Svijet u koji ćete se poželjeti preseliti. Da nas netko pita kakav je Insta profil jedne od naših najpoznatijih modnih blogerica, ovim bismo riječima započeli priču. Nastavili bismo s epitetima poput eteričan, nježan i neodoljivo ženstven. Pomalo minimalistički, no istovremeno sladak te ponekad primamljivo edgy. Opis bismo za kraj omotali pastelnom vrpcom na kojoj velikim slovima stoji ispisano cool

Ne poželite li se nakon ovog opisa preseliti u Instagram Ane Karadžole, učinit ćete to zasigurno nakon prvih nekoliko fotografija. Osim što je autorica poznatog modnog bloga Psycho Couture, dugo već njeguje svoju estetski neodoljivu platformu koju ćete vrlo lako zamijeniti s onima najpoznatijih svjetskih blogerica. Red kolača, red stylinga, kozmetike, romantičnih interijera, ali i zanimljivih mjesta... Sve to krije @psychocouture, a mi vas pozivamo da zajedno s nama zakoračite u ovaj pastelnim bojama obojen Insta svijet... 
  psychocouture
 
#Motivi
Najčešći motivi na mojem IG-u su outfiti, hrana (posebno kolači), mjesta, kozmetika, sitnice, moja soba, detalji. Volim raznovrsnost tako da feed koncipiram tako da nikad ne postam, na primjer, dva selfieja za redom.

#UčestalostObjava
Postam ili ujutro ili navečer, no ponekad i popodne, ako imam zanimljiv dan kroz koji sam zabilježila puno insta-worthy scena pa postam u intervalima da ne zakrčim feed svojih followersa. :)

#Kamera
Fotkam mobitelom, no ponekad se nađu i fotke s bloga, a one su fotkane fotoaparatom.

#Aplikacije
VSCOcam bez premca, no tu su i Snapseed, PicsArt...
 
 
Mali trikovi velikih Instagram cura: Ana Karadžole  psychocouture
  
 
#Filteri
S VSCOcama A6 i HB1, s Instagrama Aden, iako ih više ne koristim baš u zadnje vrijeme.

#MojiPratiteljiNajvišeVole...
Moju sobu, odnosno fotke unutrašnjeg uređenja. Ovo mi je potvrdila i fotka moje sobe po noći s upaljenim lampicama koju sam postala prije tjedan dana koja je dobila najveći broj lajkova ikada! :) Unutrašnje uređenje je nešto što me oduvijek veseli, a na svojoj sobi sam dugo radila i dala u nju puno ljubavi te mislim da i to moji followersi mogu vidjeti (i osjetiti). <3

#SavjetZaDobivanjeVišeFollowera
Savjetujem da se držite jednog filtera pri uređivanju fotki, te da razmišljate ne samo kako pojedinačna fotka izgleda već kako se uklapa u feed i kako feed izgleda kada netko otvori vaš profil. Isto tako pazim da fotke koje su jedna do druge nikad ne budu previše kontrastne, već da postoji određen flow u fotkama.

#KakoUvijekIspastiDobroNaFotografiji?
Ako osvjetljenje nije dobro, neće biti ni fotka. Tako je to kod svih fotki, pa tako i selfieja. Ja obično okrenem svoj lijevi poluprofil, no vrlo blago, i nasmiješim se očima :)
 
Mali trikovi velikih Instagram cura: Ana Karadžole 
Mali trikovi velikih Instagram cura: Ana Karadžole 
Mali trikovi velikih Instagram cura: Ana Karadžole 
#NikadNeBihObjavila...
Nikad ne objavljujem ništa s čime nisam zadovoljna estetski. Isto tako, ne objavljujem fotke na kojima se vidi nered, npr. Osim toga kako fotka izgleda, ne bih nikad objavila nešto vrlo privatno, depresivno ili tužno. Moj Instagram je mini snapshot dnevnik sretnih sitnica.

#SuradnjeSBrendovima
Ista pravila odnose se kao i na suradnje na blogu - ako mi se sviđa brend, ako bih i sama kupila proizvod tog branda, onda su u redu.

#NajdražiInstagramProfili
Jao, ovo je stvarno teško pitanje i nemoguće mi je, između desetaka profila koje pratim izabrati najbolje. Svakako pratim strane i naše blogerice, ne samo fashion, već i food i interior blogere, profile tuđih psića ( :D ) i inspiracijske profile. Od ljudi koje sam otkrila, a da nisu planetarno poznati, opčinio me profil djevojke @acijan. :)

#VolimInstagramJer...
Volim ga jer mi daje priliku kreativno se izražavati i dijeliti sitnice koje me vesele sa svijetom. <3 Volim lijepe stvari i pojave, a na Instagramu ih mogu slagati u galeriju i uvijek se vraćati nazad i prisjećati se. A ako pri tome nekome pomognem s odabirom kafića, restorana ili kozmetike, tim bolje! <3
 
 
Mali trikovi velikih Instagram cura: Ana Karadžole 
Mali trikovi velikih Instagram cura: Ana Karadžole  
Mali trikovi velikih Instagram cura: Ana Karadžole 
 
 
Foto: Instagram (@psychocouture) 
 
Objavljeno: 16.02.2016. u 13:55

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p