MATEA MARTEK

Mali trikovi velikih Instagram cura: Ina Čano

Crno-bijeli svijet ljepotice iz Sarajeva

ina čano 
Kad je riječ o nekim Instagram profilima, čini se kako sva ona pravila o kojima se u vremenu internet marketinga i popularnosti na društvenim mrežama šuška po kuloarima, padaju u vodu. Čini se kako za neke profile, odnosno osobe koji stoje iza njih, ne postoji vrijeme kada je najbolje objavljivati fotografije, metoda za dobivanje followera nije ni najmanje bitna, kao ni filter koji koriste za uljepšavanje svojih fotografija. 

Oni su svojevrsni internet buntovnici i nije im pretjerano stalo do online popularnosti. Pogađate, baš zato ih volimo. Nanjušili smo ih u moru profila i više ih ne puštamo. Jedan takav je onaj Ine Čano, studentice Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu. Osim što hipnotizira svojom ljepotom i vizažističkim sposobnostima, Ina osvaja i svojom zaljubljenosti u umjetnosti i arhitekturu te svojim kulerskim, buntovničkim stavom.

Minimalistički profil na kojem prevladavaju crna, bijela i siva boja trenutno prati 35.869 osoba, a zašto je tome tako, probajte doznati u malim tajnama koje je lijepa Insta djevojka podijelila s nama.
 
instagram 
#Motivi
Većinom su detalji nekih lokacija koju sam posjetila, arhitektura, izložbe, situacije koje su izazvale neku emociju, bića i stvari koje volim. Mislim da je najčešći motiv na mom profilu moja mačka koja prati sve što radim po kući i uvijek se nađe u blizini kada nešto fotkam :)

#UčestalostObjava
Ne objavljujem često fotke na IG, zna se desiti da ne objavim ništa sedam dana, pa to nadoknadim s dvije do tri fotke u jednom danu. Objavljujem kada nađem vremena za editiranje i ne mislim da je vrijeme objave na IG bitno.

#Kamera
Većinom koristim mobitel za fotkanje, on mi je uvijek pri ruci. Na mom IG profilu ima i fotografija s profesionalnim aparatom koje zabilježe moji prijatelji fotografi.

#Aplikacije
VSCO i Aviary su mi najdraže aplikacije za editiranje.
 
instagram 
instagram 
instagram 
#Filteri
Ne koristim filtere za IG. Volim se igrati sa svjetlom, kontrastom i bojom. Smatram da je to dovoljno da fotografija izgleda dobro. Filteri često unište kvalitetu.

#MojiPratiteljiNajvišeVole...
Mislim da najviše vole kada objavim fotografiju s detaljnim opisom proizvoda koje sam koristila za neki look i iskrene recenzije brendova i njihovih proizvoda s kojima surađujem.

#SavjetZaDobivanjeVišeFollowera
Iskrenost, kvalitetne fotografije i usklađen cjelokupni izgled profila.

#KakoUvijekIspastiDobroNaFotografiji?
Nemam posebnih trikova. Smatram da je najbitnije za dobru fotografiju dobro osvjetljenje. Uvijek gledam da fotkam na prirodnom svjetlu.

#NikadNeBihObjavila...
Nikada ne bih objavila ili reklamirala proizvod/brend koji mi se osobno ne sviđa, koji ne odgovara mom stilu i čija me kvaliteta nije oduševila.
 
instagram   instagram 
instagram  
#SuradnjeSBrendovima
Instagram je trenutno najpopularnija društvena mreža, sve ide preko njega. Suradnje idu u korist bloggera i brendova, uzajamno promoviranje. Mnogi brendovi popularnost su postigli preko Instagrama, zato je upravo ta suradnja u svrhu promocije brenda bitna. Bez obzira na to koliko pratitelja imate, lako vas može zapaziti netko s kim dijelite estetiku, netko tko baš u vama vidi potencijal i želi suradnju.

#NajdražiInstaProfili
@thehautepursuit, @thegreylayers i @bretmanrock.
 
instagram 
instagram 
instagram 
instagram
 
Foto: Instagram
Objavljeno: 16.06.2016. u 16:12

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p