MATEA MARTEK

Mali trikovi velikih Instagram cura: Vanja Milićević

''Neka Instagram bude vaše mjesto za online relaksaciju''

vanja milicevic 
Znamo je kao jednu od najboljih blogerica regije, njen stil obožavamo i vjerno pratimo od samih početaka. Ona je eterična, cool, svoja i nevjerojatno chic, baš kao i njen Instagram. Ona je Vanja Milićević, autorica bloga Fashion and Style i naša Instagram profesorica u studenom.

Kao jedna od prvih srpskih blogerica Vanja je tijekom svih ovih godina jako dobro ispekla zanat. Njen dosljedan stil kojim vladaju minimalistički krojevi i ležernost krasio je mnoge stranice svjetskih modnih medija, a s obzirom na popularnost bloga, ali i 18 tisuća pratitelja na Instagramu, doista se ne možemo sjetiti bolje osobe od Vanje za otkrivanje svih malih trikova na najpopularnijoj društvenoj mreži.   
 
vanja milicevic   
#Motivi
Filtrirana verzija svakodnevnog života: od jednostavnih odjevnih kombinacija do onih svečanijih, kolači zbog kojih mi nije mrsko pješačiti i po par kilometara, omiljeni kutci Beograda, bezbroj tenisica kojima sam opsjednuta i fotografije s putovanja.

#UčestalostObjava
Ne robujem social media pravilima i satnicama te ih najčešće objavljujem u skladu s raspoloženjem. Nekada ih bude i do dvije-tri tijekom jednog dana, a dogodi se i da dobijem neopravdane jer sam izostala čitav tjedan. ;)

#Kamera
I kamera mobitela i fotoaparat! Svakodnevicu bilježim kamerom na telefonu, dok su fotografije s bloga koje dijelim na Instagramu najčešće uslikane fotoaparatom.
 
vanja milicevic 
vanja milicevic 
#Aplikacije
Za flatlay fotografije često koristim Snapseed i Selective opciju za posvjetljivanje određenih objekata na slici, No crop za dodavanje bijelog okvira i edit opcije koje nudi sam Instagram, kao što su brightening i contrast.

#Filter
Čini mi se da je ovo najteže pitanje za sve Instagram ovisnike! Juno, Ludwig, Aden, Moon, ma kako odabrati samo jedan?! ;)

#NajbitnijeZaInstaFotku...
Jedna riječ: svijetlo!

#MojiPratiteljiNajvišeVole...
Pretpostavljam da bi odgovor bio isti kao kada bi i mene pitali zbog čega pratim druge, a to su: osobni stil, estetika koja vlada njihovim gridom, odlične fotografije, a onda na sve to dodamo kao bonus dostupnost i činjenicu da volim ćaskati s autorima. :)
 
vanja milicevic 
#NajvišeLikeovaDobijemNa...
Kolači, cvijeće, odjevne kombinacije kao i gradovi koje obilazim.

#SavjetZaDobivanjeVišeFollowera
Rekla bih da ne postoji takav savjet osim ako u svoju shopping vrećicu niste stavili i 20.000 novih followera svježe kupljenih na internetu. Možete imati jasno definiran koncept i tip fotografija ili dijeliti svakodnevicu na način na koji to vama odgovara. Koristite preciznu lokaciju i najviše tri hashtaga. Nemojte brisati fotografiju ako nemate dovoljan broj lajkova. Budite svoji i zabavite se, neka Instagram bude vaše online mjesto za relaksaciju!

#KakoUvijekIspastiDobroNaFotografiji?
Prirodno svjetlo uvijek ispegla one sitne nepravilnosti koje vas mogu nervirati. Kada ste s grupom prijatelja, okrenite bolji profil i blago nagnite bradu. Ako tog dana ne uspije baš ni jedna fotografija, uvijek je tu opcija crop i slika može otići i bez glave na njoj! ;)
 
vanja milicevic 
vanja milicevic 
#NikadNeBihObjavila...
Ne volim koristiti riječ nikad, ali definitivno nećete vidjeti hashtagove poput #mylove #myman #LivingInAFairytale i fotografije koje odgovaraju uz njih. Sladunjavost i romantiku digitalnog doba preskačem!

#SuradnjeSBrendovima
Identične su onoj politici kojom se vodim kada je riječ i o suradnjama na blogu. Najbitnije mi je da mi se sviđa brend s kojim započinjem suradnju i da se uklapa u sve ono što volim i radim. Ukoliko je u pitanju neki određeni proizvod, prije konačnog odgovara obavezno ga testiram i tek tada pristanem. Iskrenost je na prvom mjestu i nikada ne bih iznevjerila povjerenje osoba koje me prate zbog honorara. 
 
 
vanja milicevic 
vanja milicevic 
vanja milicevic 
 

Foto: @vanjaam

Objavljeno: 16.11.2015. u 15:17

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p