KULTURA

Miley Cyrus nas je nakon hita 'Flowers' počastila s još 12 odličnih pjesama na novom albumu koji ćemo slušati cijelo ljeto!

Stigao dugoočekivani Endless Summer Vacation!

Vjerojatno ne postoji osoba koja do sada nije čula i pjevušila hit Miley Cyrus Flowers koji je bio izuzetno uspješna uvertira za izlazak novog albuma. Nakon gotovo tri godine Miley nas je počastila studijskim albumom Endless Summer Vacation, koji uz Flowers sadrži još 12 pjesama za koje gotovo sigurno možemo reći da su hitovi u nastanku.

Kako je i najavljeno ovaj album nam je stigao sinoć u ponoć. Miley je album opisala kao ljubavno pismo Los Angelesu, a slično značenju stiha I can buy myself flowers, pjevačica kroz cijeli album progovara o osobnim iskustvima, ljubavnim usponima i padovima i općenito osnaživanju kroz cijeli taj proces. Osim pjesama koje su nam se već dopale poput Jaded, You, Wonder Woman, osvojila nas je i pjesma River za koju je uz album izašao i spot. Radi se o minimalističkom crno-bijelom uratku gdje Miley u stilu disco dive pleše u jednostavnoj crnoj haljinici.

Općenito pjesme su jako inspirirane zvukom 80-ih, ali i dalje zvuče jako moderno. Na ovom albumu mogu se naći i dvije odlične suradnje s pjevačicom Siom u pjesmi Muddy Feet i s Brandi Carlile u Thousand Miles. Još jedno iznenađenje je to što će album predstaviti live koncertom novih pjesama na Disney+ platformi. Je li Miley željela tim potezom zaokružiti svoj početak i fazu života u kojoj se sad nalazi nije poznato, ali ne sumnjamo da će održati odličan show. Cijeli album već sad možete pogledati na YouTube-u i Spotify-u.

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 10.03.2023. u 11:31
Tagovi: Miley Cyrus, album

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p