LIFESTYLE

Modne ilustracije s kojih je teško skinuti pogled

Instagram profil koji volimo: @lenaker
Lena Ker 
Na Instagram profilu Lene Ker naišli smo na jedan problem. Naime, izabrati svega desetak fotografija koje bi mladu rusku ilustratoricu predstavile u najboljem mogućem svjetlu bilo je naprosto nemoguće. 

Deseci i deseci gotovih ili ilustracija u nastajanju uhvaćenih Leninim foto objektivom toliko su lijepe da je gotovo nemoguće prestati skrolati mišem sve dalje i dalje. Njena ljubav prema modi i eleganciji očituje se u svakom crtežu i ljubiteljicama mode mogla bi lako poslužiti kao savršena inspiracija za vlastite kombinacije posebno ako, baš kao i Lena, obožavaju rad dizajnera Elieja Saaba, Oscara de la Rente, Zaca Posena, Zuhaira Murada ili Diora.

Počeci Lenine ljubavi prema modi bili su vidljivi još u djetinjstvu, kada je s divljenjem promatrala mamine modne magazine. Oduvijek je mislila kako će dizajnirati odjeću, no ispostavilo se kako je šivanje nije potpuno inspiriralo, barem ne onako kako je to činilo skiciranje. Bez umjetničkog obrazovanja, Lena je odlučila slijediti svoju strast i uposliti svoje vodene boje, olovke i najdraže papire te je, kako kaže, započela uistinu banalno - podignuvši blog. Slike svojih radova počela je objavljivati gdje god je mogla i pratitelji su polako počeli pristizati, kao i nešto narudžbi. Od tada je prošlo nekoliko godina i Lena sada iza sebe ima kolaboracije s renomiranim magazinima poput Voguea, Glamourea, GQ-a i inih, što doista dokazuje da je slijediti svoj san i strast ono najbitnije za uspjeh.

Želite li na svom Instagram feedu gotovo svakodnevno svjedočiti divnim radovima mlade modne ilustratorice, svakako popratite @lenaker.
 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
Lena Ker 
M.M.
Foto: Instagram/@lenaker
Objavljeno: 15.06.2015. u 12:20

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p