KULTURA

Modne knjige koje želimo u 2015. godini

Zanimljivi naslovi koji će dobro pristajati vašem domu

Modne knjige koje želimo u 2015. 
Yves Saint Laurent, Mario Testino, Giorgio Armani, Guy Bourdin... Velika su to modna imena impresivnih karijera koja ne prestaju inspirirati, a baš kao što su privlačni produkti njihovih kreativnih procesa, jednako dobro izgledaju i njihove intrigantne osobnosti i karijere kada se nađu zarobljeni unutar korica knjiga.
 
Čak i ako niste veliki zaljubljenik u modu koji napamet zna biografiju Diane Vreeland, sigurni smo kako kao esteta teško možete odoljeti ljepoti korica ovih modnih biblija. 2015. godina nam donosi nekoliko novih zanimljivih naslova koji će se zasigurno naći na popisu želja mnogih trendsetera. Dobra strana ovih djela je i činjenica da će ona nakon čitanja divno izgledati i kao ukras na vašem stoliću u dnevnoj sobi ili na polici s knjigama. Koje to naslove vrijedi nabaviti, pogledajte u nastavku.
 
Yves Saint Laurent: Mirror and Secrets
Yves Saint Laurent: Mirror and Secrets odvest će vas na putovanje iza kulisa ikoničnog branda kakvo dosad još niste imali prilike doživjeti. Ovo modno izdanje bi se u prodaji trebalo pojaviti u veljači 2015. godine.
 
Carlo's Places
Putovanja i moda spajaju se u knjizi #Carlo's Places. Dugogodišnji ambasador modnog branda Valentino, Carlos Souza, proputovao je čitav svijet te svoja opažanja, savjete i zanimljivosti vezane za neke od najfascinantnijih kutaka na zemlji odlučio podijeliti u ovoj knjizi koja samo što se nije pojavila na policama svjetskih knjižara.
 
Giorgio ArmaniU svojoj kolekciji poželjeli smo i prvu biografiju Giorgia Armanija koja će na svjetlo dana izaći u svibnju ove godine i predstavlja djelo koje mami vizualno i sadržajno.
 
KenzineKenzine: Volume III nekonvencionalan je uradak koji spaja umjetnost i modu, a ne moramo ni spominjati kako će biti sjajan dekor u vašem domu nakon što je detaljno proučite. Vrijeme izlaska zakazano je za ožujak aktualne godine.
 
Mario Testino. In Your Face
Kompilacija najboljih djela legendarnog fotografa Maria Testina naći će se u knjizi Mario Testino. In Your Face i nalazi se visoko na listi naših 'must have' knjiga 2015. godine.
 
Guy BourdinProvokator među modnim fotografima, Guy Bourdin, svoju će posvetu dobiti u obliku knjige Guy Bourdin: A Message For You, koja će obuhvatiti njegove skice, fotografije i pjesme te obradovati i onog najvećeg obožavatelja lika i djela velikog fotografa.
 
Models of Influence
Models of Influence obuhvatit će neka od najprepoznatljivijih lica modne industrije uhvaćene na ikoničnim fotografijama od 1940.-ih godina do danas, a izlazi u veljači.

 
M.M.
Objavljeno: 19.01.2015. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p