KULTURA

Modno-glazbena aplikacija koju ćete obožavati!

Giorgio Armani lansirao je sjajnu aplikaciju

armani sounds 
Apple je danas službeno lansirao svoj najnoviji projekt, Apple Music, kojeg prati radio stanica Beats 1 na kojoj će svoje emisije imati neke od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, no tu nije kraj glazbenim vijestima. Modni gigant Emporio Armani lansirao je vlastitu glazbenu aplikaciju, i ona izgleda sjajno.

U moru glazbenih aplikacija koje nas zainteresiraju na kratko vrijeme te potom beskorisno popunjavaju prostor na ekranima naših mobitela, teško je probrati one najbolje. Ipak, ono što ova modno-glazbena kolaboracija donosi u igru zapravo zvuči zanimljivo.

Emporio Armani Sounds službeno je dostupna za besplatno skidanje, a korisnicima će osigurati ekskluzivne playliste probrane od strane top glazbenika poput Calvina Harrisa te jednako ekskluzivne nastupe i intervjue sa zvijezdama kao što su Boy George, Mark Ronson, Klaxons i mnogi drugi. Uz to, bit će moguće doznati i što se sluša u obližnjoj Emporio Armani trgovini, a tu je i opcija preslušavanja soundtracka s posljednje revije dizajnera. Za sve ljubitelje mode, posebno ove renomirane talijanske modne kuće, aplikacija pruža doista sjajan spoj mode i glazbe koji će se puniti novim sadržajem svakog tjedna.
 
emporio armani sounds 
 
M.M.
Foto: Giorgio Armani
Objavljeno: 01.07.2015. u 10:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p