KULTURA

‘Muted’ je nova krimi serija na Netflixu i trenutno je najgledanija u čitavoj regiji!

Limitirana serija koju ćete obožavati
Ljubitelji misterioznih krimi serija s oduševljenjem su dočekali najnoviji Netflixov naslov koji je u kratkom roku postao najgledaniji u čitavoj regiji! Riječ je o limitiranoj španjolskoj krimi-drami s misterioznim elementima i sasvim smo sigurni kako će vas već u prvim minutama prikovati uz male ekrane, a u nastavku članka otkrijte sve detalje.

Muted’ prati život dječaka Sergija, a prva epizoda započinje punih 6 godina nakon što je usmrtio svoje roditelje. Naime, Sergio je okončao život svojih roditelja bacivši ih s balkona, a o tom stravičnom događaju jednostavno ne želi razgovarati. Serija istražuje motive i razloge ovog nemilosrdnog čina koje je naizgled nevini dječak počinio, a po putu nailazimo na mnoštvo likova, rehabilitacijskih radnika, psihijatara i ostalih djelatnika koji su poslani kako bi proučavali ponašanja Sergija, a sve ne bi li otkrili zašto je počinio zločin te je li opasan za svoju okolinu. U jednom trenutku Sergio potpuno gubi svoju privatnost, te postaje svojevrsni pokusni kunić kojeg stručnjaci tretiraju poput životinje.

 

Napeta serija koja će vas šokirati - nekoliko puta

Čitavo vrijeme pokušavamo saznati zašto je Sergio mrzio svoje roditelje i što se dogodilo da ih je dječak odlučio usmrtiti, a umjesto toga, otkrivamo kako su stvari potpuno drugačije no što se na prvu čine te kako se nijednom liku u seriji ne može vjerovati… Bez daljnjeg spoilanja, valja istaknuti kako je ‘Muted’ jedna od onih serija koje su toliko napete da ne dopuštaju gledatelju da se odmakne od ekrana prije no što završi cijela sezona, a više detalja o ovoj misterioznoj priči otkrijte u traileru:
Foto: imDB, YouTube
Objavljeno: 25.05.2023. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p